Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kupujem avto od 500-700k

Kupujem avto od 500-700k

V ožjem izboru so:

Fiat Bravo/Brava/Marea
Renault Megane/Laguna
Rover 214/216

letnik 96-98

Glede Renaulta ne vem kaj bi ker nimam glih najboljsih izkusenj, čeprav se mi Laguna dopade, ne bi pa se rad nasral – no ja, saj to se lahko pri vsakem. Mnenja in nasveti prosim.

Po mojem mnenju je od starega in velikega avtomobila boljši novejši in s tem sorazmerno manjši avto. Med navedenimi kandidati pa nobeden bistveno ne izstopa po kvaliteti.
Poišči si kaj z letnico 2000 ali več. Se najde kaj uporabnega. Tudi v tem cenovnem razredu.

v avto moy v lescah sem vidu lancio kapo za 620 000sit let 96, ima pa 2,0 motor

iscem z motorjem do 1.8 pa max. 80kw 😉

Ce ti kaj pomaga; do lanskega leta sem bila lastnica Fiata Bravo 1.6 100 KM, letnik 1999. Po petih letih je imel cca. 60.000 km in razen obveznih servisev in pa tezave z lucko airbaga (se je prizgala, pa so ugotovili, da je bil nek stik, restartal racunalnik oz. nekaj takega in potem je bilo vse v redu) ni bilo narobe nic. Avto je imel vecinoma mestno voznjo, malo po Sloveniji in pa vsako leto nekajkrat v Istro in nazaj (smo vlekli coln tja in nazaj). Prodala sem ga le zato, ker mi je postala bolj vsec Alfa 147.

muca007, lepo je slišat da voziš 147, oglasi se kaj na http://www.alfaromeo-si.com

New Report

Close