Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kupovanje

kupovanje

Katere znamke avtomobilov z dizelskim motorjem je priporočljivo kupovati
Mislim, da za dizel so samo audi, bmw, volkswagen, mercedez, pa kakšen ford, drugo pa več ni, ali imam prav.
lp.

Mazda ima sedaj dobr skyactiv dizle, k so sicr malce požrešni bolj od evropejcev za kakega pol litra, vendar kot kažejo raziskavi&testi zanesljivi.
Pa honda je še zmeraj dobra z dizli in seveda fiatovi jtdmji. Ti veljajo za daleč najboljše saj zato je recimo alfa 159 zelo iskana kot rabljeno vozilo.

jp, alfe so zakon z dizelskimi jtdmji.

Če pa tko mal gledaš pa je najboje dizel volkswagen passat karavan letnik od 2001 do 2003, 1.9 74 ali 96kw, majhna poraba, in majhno zavarovanje, pa dober avto.se meni zdi.
hvala.

zakaj potem tuki sprašuješ, če si že odločen za passata? 😀

Izmed vseh omenjenih sem vozil že VW, alfe in sedaj hondo pri kateri bom tudi ostal!!! Upam le,da kmalu ponudijo kak nov model accorda ki mi je vizualno že malce star.

Zdej pa res ne vem a ste tud vi blesavi da ne pogruntate, da en in isti bolnik utruja že kr neki časa po SČ in tlele, z enimi in istimi vprašanji?

Zdej pa res ne vem a ste tud vi blesavi da ne pogruntate, da en in isti bolnik utruja že kr neki časa po SČ in tlele, z enimi in istimi vprašanji?

Brskam malo po tem forumu in bom kar tukaj vprašala kaj je bolše kupovati škoda octavija karavan 2002 ali volkswagen passat karavan 2002 oba dizel motor.
lp

Če mene vprašaš je najbolje škodo in zakaj?
Ker imajo novo tovarno, ker so cenejše kot VW a praktilno enako kvalitetni avti.

New Report

Close