Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kupovanje modrčkov

Kupovanje modrčkov

Ženske, dajte mi prosim nekaj povedat…sem se te dni lotila kupit kakšen fajn modrc, skačem po trgovinah, probavam in sem presenečena, koliko modelov mi sploh ne ustreza. Ne naredi lepega dekolteja. Povejte, kako je s tem, ali vam paše vsak modrc, ki ga date gor? Ali tudi probate 100 primerkov, da najdete enega optimalnega?

tudi jaz sem imela velike težave dokler nisem odkrila da mi res lep dekolte naredijo s oliver modrčki in skinny. drugi mi na žalost ne ustrezajo

S police vzamem samo tiste modele/kroje, za katere vem, da mi ustrezajo. Vcasih probam se kaj novega, a ponavadi nisem zadovljna.
Sem pa, preden sem nasla svoje modele, probala kar nekaj mdrckov.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

imam enake težave. poleg tega se mi zdi, da so za mojo cifro vse košarice nekam hudo špičaste … take, kot jih je nosila moja babica:) ne vem, kdo pokupi vse te modrce:) moram poskusiti s.oliver

Jaz imam problem s kopalkami, po moje da pol modrcev probam, pa pretelovadim, da mi ne uide vse takoj ven, potem pa zberem tri najboljše, ponovim vajo in pregledam še spodnji del. Prej je bilo pravo mučenje zame, samo mi je zdaj všeč, ko hodim v eno liscino trgovino in je prodajalka super prijazna in mi nanosi kopalk v kabino celo reč, tako da samo sprobavam gor in dol.

Rada imam modrčke Skiny, mi lepo stojijo in naredijo lepo obliko:), drugih že dolgo nisem niti provala. Je pa res, da imam bolj šwoh joškice:):)

Kupovanje modrcov in kavbojk me je vedno spravilo v depresijo… 🙂

He he, Pia78, povsem imava enak problem. Ne samo modrci, tudi kavbojke! :))))))))))

no pa se ena ki ji pase skor vsak modrček ki ga probam…imam srednjo št. modrčka ampak zelo čvrste prsi in mi tudi lepo stojijo tudi popolnoma ne podlozeni..recimo bikinke naredijo super obliko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close