Kupovanje lakov za nohte
Takole je. Zelo redko uporabljam lake za nohte, ampak zdaj so na voljo že v nešteto odtenkih, od katerih so mi nekateri prekrasni. Vendar si laka enostavno ne upam kupiiti, ker ne vem, kako bo sploh izgledal na mojem nohtu. Da bi dala več kot 10 € za nekaj, kar mi potem ne bo všeč, se mi zdi pa neumno.
Zato vas sprašujem, kako lahko kupujete vi. Meni so namreč zelo lepi OPI-jevi laki, ampak še nikjer nisem opazila testerja za posamezen lak, da bi v trgovini nanesla tiste, ki so mi všeč in šla ven pogledat, kako dejansko delujejo na normalni svetlobi.
Kupujete lake na blef ali si na skrivaj polakirate delček nohta, da vidite, če vam lak paše, ali kako se punce spravite h kupovanju lakov?
🙂
Na forumu Nega, ličenje in stil ravno danes predlagam krasen članek na temo lakov:
http://med.over.net/forum5/read.php?69,7023677
lp,
Lenka
Še mogoče to. Me ne bodo prodajalke recimo v Müllerju grdo gledle, če jih bom prosila za malo selotejpa?
Ne vem, čudno mi je, da ni testerjev. Odpreš nek lak in ga uporabiš, potem pa ga nekdo drug kupi. Saj vem, da laki niso isto kot šminke ali druga obrazna kozmetika, ki je res niti pod razno ne bi kupila originalno zapečatene, ampak vseeno se mi zdi, da bi lahko imeli testerje.
mogoče ti bodo te fotke v pomoč pri izbiri 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.