Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kupimo prikolico s pavšalom v Istri

kupimo prikolico s pavšalom v Istri

Kupili bi ohranjeno prikolico s pavšalom nekje v Istri, najraje Novigrad (Sirena, Kastanija) ali kje v bližini (do recimo Vrsarja). Pogoj je, da je v senci, ker imamo majhnega otroka.
Če kdo prodaja, bomo veseli, če se oglasite na kupujemo.prikolico@gmail.com ali na telefon 041 818 462.

V tem deli Hrvaške boš težko našla kaj takega; več jih je v Čikatu.

LP

Ne moreš kupti prikolice s pavšalom. Pavšal je pogodba,ki se sklepa vsako leto z lastnikom prikolice.
Torej, kupiš prikolico, nato skleneš pogodbo o pavšalu-če bo seveda to v konkretnem kampu to sploh možno (pri meni se je pred leti zgodilo,da kamp ni več sprejemal novih pavšalistov)

Živjo, ja, vem, da ne morem kupiti tako, kot sem napisala, malo sem se narobe izrazila, ker je treba v zadevi na kratko opisati, kaj želiš, pa se ne da natančno. Vem, da se ne da kupiti prikole s pavšalom, s tem stavkom sem mislila, da je prikola že “parkirana” v nekem kampu in se potem vsako leto sklene pavšal, za nekaj lastnikov namreč vem, da se pred začetkom nove sezone (no, ali po koncu stare) odločijo zadevo prodat, ker prejšnje leto ali več prejšnjih let niso izkoristili, kot bi lahko, ali pa jim kaj drugega ne paše, recimo bi bili raje na več koncih za dopuste, ne samo na enem, ali kaj podobnega. Po kampih ponavadi za take “stare” pavšaliste ni problem skleniti ponovnega pavšala, vsaj ne povečini. Vem pa, da se tudi zgodi, da se ne da več, ampak to se ponavadi enkrat v tem času že ve. Zato sem mislila na tako prikolo, ki je že stacionirana in se ve, da bo pavšal letos mogoče skleniti. No saj v skrajnem primeru pa jo pač prepeljemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close