Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kupim vrhunce

kupim vrhunce

Hojla!
Če bi kdo želel prodati 4., 5. in 6. paket prvega kompleta Delovih knjig, mu jih takoj odkupim. Zaradi neumne pomote sem ostala brez njih. Če pa pravilno predpostavljam, da med vami knjižnimi molji ni nikogar, ki bi knjige kupil in se jih sedaj želel rešiti, mi prosim predlagajte, kje naj jih iščem. Na Delu jih namreč nimajo več… Hvala za vsakršno pomoč!

Nekje sem brala, da na Delu pravijo samo posameznikom, da jih nimajo več, da so pa eni prosili svoje “trafikante”, če lahko oni pokličejo namesto njih, pa jim jih je uspelo dobiti…

lp

Lotti, ni res, knjige prve serije (se pravi številke 1 do 30) so šle v razrez in jih ni mogoče več dobiti.
Knjige prodajamo tudi v naših knjigarnah, zato vem, da se knjige res ne da več dobiti, ker smo tudi mi že poskušali naročiti nekaj knjig iz prve serije za naše redne stranke.

V razrez? A so mal smotani?

Taka so pravila – prodaja za določen čas. Sploh pa ta trend prihaja tudi k nam – Amerika razreže knjige, ki se ne prodajo v šestih tednih do dveh letih, odvisno od žanra. No, nekaj izvodov ostane za zamudnike… Sicer so stroški skladiščenja višji od predvidenega prodajnega izkupička. Tudi pri nas se večina knjig proda v prvih treh mesecih po izidu.

imam knjige do 39.številke in premajhno polico …
ali imaš kak mail da se dogovoriva?

piir@email.si

New Report

Close