Kupim – prodam knjigo
Kupim
Čarodeji (Rhiannon Lassiter), 2002
Kontakt: persefonia@gmail.com
Orange 79, kupim knjigo:
Alice Walker: NEKAJ VIJOLIČASTEGA
Kontaktiraj me na mail…
No, jaz sem pa sedaj v Prekmurju in ti lahko prodam knjigo Solzice: dekoracija@yahoo.com
Prodam knjigo:
Kenneth H. Rosen: Elementary number theory, 6.izdaja, knjiga je nova!
Za več informacij:
zasanjana.nani@gmail.com
Iščem otroški knjigi Tri muce in Slonček Jakonček (oboje: zbirka zgodbic s pesmicami), rada bi ju kupila. Lahko sta obrabljeni, (malo) strgani, popisani, porisani, da sta le berljivi ter da so notni zapisi večinoma berljivi. Za vsako od knjig sem pripravljena plačati okoli 20 evrov, največ 25.
Lepo prosim, v kolikor se najde kdo, ki te knjige ima in jih ne potrebuje več, naj tu pusti svoje kontaktne podatke (npr. mail naslov).
Najlepša najlepša hvala!
Kupim knjigo Šogun.
Ne vem, zakaj mi noče oddati sporočila? Poskušam znova …
Tudi jaz sem imela knjigo nagledano že kar nekaj časa, a sem z nakupom odlašala zaradi zasoljene cene in čakala na kak finančno ugodnejši mesec. Mar bi jo raje prodajali po znižani ceni in spravili v promet, ampak seveda ne … požrešnost … grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne vem, zakaj mi noče oddati sporočila? Poskušam znova …
Tudi jaz sem imela knjigo nagledano že kar nekaj časa, a sem z nakupom odlašala zaradi zasoljene cene in čakala na kak finančno ugodnejši mesec. Mar bi jo raje prodajali po znižani ceni in spravili v promet, ampak seveda ne … požrešnost … grrrrrrrrrrrrrrrrrr