Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kupim – prodam knjigo

Kupim – prodam knjigo

Kupim
Čarodeji (Rhiannon Lassiter), 2002

Kontakt: persefonia@gmail.com

Kupim: Julie Garwood-Razkošje časti

mail:julkyyy@gmail.com

Orange 79, kupim knjigo:

Alice Walker: NEKAJ VIJOLIČASTEGA

Kontaktiraj me na mail…

bostjan.avsec@gmail.com

Pozdravljeni
javila sem se vam na zgornji mail, vendar mi pošlje odgovor nedostavljeno. Ste ga mogoče prejeli?
Lp

Živjo, vidim, da je objava malo starejša, pa me zanima, ali še zmeraj iščeš zbirko Čarovnica z griča, jaz jo namreč prodajam. Če ja, mi prosim pošlji svoj mejl in se lahko dogovoriva.

Kupim Julie Garwood Razkošje časti
mail:julkyyy@gmail.com

Zdravo!

Jaz iščem trdo vezavo knjige Bratje Karamazovi. Če bi jo bil kdo pripravljen prodat, se priporočam.

Urška

Kupim knjigo Mirka Ramovša Polka je ukazana, Primorska II.del.

No, jaz sem pa sedaj v Prekmurju in ti lahko prodam knjigo Solzice: dekoracija@yahoo.com

Prodam knjigo:

Kenneth H. Rosen: Elementary number theory, 6.izdaja, knjiga je nova!

Za več informacij:
zasanjana.nani@gmail.com

Iščem otroški knjigi Tri muce in Slonček Jakonček (oboje: zbirka zgodbic s pesmicami), rada bi ju kupila. Lahko sta obrabljeni, (malo) strgani, popisani, porisani, da sta le berljivi ter da so notni zapisi večinoma berljivi. Za vsako od knjig sem pripravljena plačati okoli 20 evrov, največ 25.
Lepo prosim, v kolikor se najde kdo, ki te knjige ima in jih ne potrebuje več, naj tu pusti svoje kontaktne podatke (npr. mail naslov).
Najlepša najlepša hvala!

Povprašaj po antikvariatih.
20€ je veliko za rabljeno knjigo, preveč. Največ 10€ lahko staneta ti dve knjigi, če sta super ohranjeni.

Kupim knjigo Šogun.

majcha72@gmail.com

A ima kdo za prodat Harry Potter 1-3 v anglescini?

Kontakt:obibini33@gmail.com

Pozdravljeni!

Odkar so v MK razrezali vse knjige Johna Miltona: Izgubljeni raj (v slovenščini), me ima da bi jim kar povedala svoje. Tako da je zdaj nikjer več ni za dobiti. Zdaj pa vprašam tukaj, ali bi mi lahko kdo prodal to knjigo?

Hvala.

Tudi jaz sem jo imela že nekaj časa nagledano, pa sem zaradi visoke cene odlašala in čakala na kak finančno znosnejši mesec. Da bi jo pa s popustom prodajali, pa ne … grrrrrrrrrr požrešnost.

Ne vem, zakaj mi noče oddati sporočila? Poskušam znova …

Tudi jaz sem imela knjigo nagledano že kar nekaj časa, a sem z nakupom odlašala zaradi zasoljene cene in čakala na kak finančno ugodnejši mesec. Mar bi jo raje prodajali po znižani ceni in spravili v promet, ampak seveda ne … požrešnost … grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ne vem, zakaj mi noče oddati sporočila? Poskušam znova …

Tudi jaz sem imela knjigo nagledano že kar nekaj časa, a sem z nakupom odlašala zaradi zasoljene cene in čakala na kak finančno ugodnejši mesec. Mar bi jo raje prodajali po znižani ceni in spravili v promet, ampak seveda ne … požrešnost … grrrrrrrrrrrrrrrrrr

…čimbolj staro….če jo kdo proda….

V mladinski knjigi imajo novo izdajo stare sanjske knjige, sem videla v tem tednu na polici.

Kupim celotno zbirko 5 prijateljev in zbirko Skrivnosti. 040 756 445

Staraaa sem, sanjska sem … samo knjiga pa nisem :)))

Hvala za nasvet.

lep dan

Jaz jo imam , tsto staro, oranžne barve je…

te zanima?

Me zanima. Koliko priblj. je stara oz. kdaj je bila natisnjena in kakšna je cena?
Knjiga je za taščo, moram jo vprašat.

New Report

Close