Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kupim – prodam knjigo

Kupim – prodam knjigo

He, he … sem se spomnila na Vagon 7, sedež 15, ki je zakopan nekje na policah. V mladih letih mi je bila ta knjiga silno všeč …

O čem pa govori?

Spoštovani!

Iščem knjigo KLEKLJANJE. Mislim, da je avtorica ga. Mira Kejžar. Knjiga je formata A4, na naslovnici je klekljarica, ki nosi očala in ima bulo za klekljanje.

Če ima kdo to knjigo, prosim, če mi jo odstopi ali proda. Če to ni mogoče, pa poskenira in pošlje na mail (bom sporočila mail, ki ima več prostora).

Bom zelo hvaležna za vsakršno pomoč ali vsaj namig, kje jo dobiti.

Lep pozdrav.

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Zdravo!

Jaz ne vem za to knjigo, vem pa da obstajajo 3 knjige / zvezki o tej temi, kjer je tudi predstavljeno samam tehnika in delo…

Poskusi v knjižnici dobit in skopiraj….

Lp Nataša

Imam tri knjige kleklanje, ki jih je izdala Čipkarska šola Idrija.
lp Klara

Hvala, res iz srca! Obema!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

oj!

A so notri tudi kakšni vzorci… oziroma ali imaš tudi ti kakšne vzorce?

Hvala Nataša

Piši mi na mail in ga bom posredovala prijateljici, ki obvlada to zadevo. Jaz zanjo iščem to knjigo.

Vidka Pitka

vtv@email.si

Ta knjiga se nahaja v mnogih knjižnicah. Povejte mi, kje ste doma in vam povem v kateri vam najbljižnji knjižnici se jo da dobit. Drugače pa pojdite pogledat na COBISS, Vzajemno bazo.

Sem iz Logatca. Hvala za pomoč.

Ja Knjižnica Logatec ima eno pa je do 28. 3. 06 izposojena (lahko pa si jo rezervirate v knjižnici in jo boste po tem datumu vi dobili). Mestna knjižnica in čitalnica Idrija ima 3 izvode v svojih enotah, so vsi čitalniški in se ne dajo izposoditi (so pa zato vedno na voljo). V Ljubljani pa Knjižnica Bežigrad (2 izvoda v Bežigradu, 1 v Črnučah, 2 izposojena, 1 prost) in Knjižnica Jožeta Mazovca (2 izvoda, enota Polje:1 prost, enota Moste: 1 izposojen). Če bi radi informacije za kakšno drugo knjižnico, povejte, da še za tam pogledam.
Pozdravček

Najlepša hvala za pomoč!!!

Lep pozdrav.

Zbirka 5 prijateljev je my favourite ever in doma bi rada mela celo zbirko v slovenščini. Zaenkrat imam:
– Skrivnost šepetajočega otoka
– Na otoku zakladov
– Cigančica Jo
– Zaklad grajskih ječ
– Na potepu
– S kolesi na pot,
iščem pa še ostale.

Če je kdo slučajno pripravljen ugodno prodat posamezne knjige oz. celo zbirko bi bla zelooo vesela. Lahko mi pišete sem ali pa na email spin.around@gmail.com

Pozdravljeni, če ima morda kdo omenjeno zbirko in bi jo prodal, bi bila zelo vesela. Hvala .LP

Imam, mehko vezavo, bi prodala, jutri povem ali je komplet ali morda kaj manjka. LP, Anja

Imam celotno zbirko, nič ne manjka, če te še vedno zanima povej sama, koliko si pripravljena odšteti. Prvih 40 romanov ima platnice porumenele, ker je na polico leta in leta sijalo sonce, ostale knjige ( ki so bile v notranji vrsti police) pa so v redu ohranjene. LP

če se slučajno z marinko ne zmenita, sem tudi jaz kandidat. Kolikšna je cena?

He,he, da vidim, koliko je vredna moja dediščina :-))).

Da ne bo pomote, zbirke ne prodajam.

Res bi rada, da ceno postavite sami, jaz pa se bom strinjala. Premislite do jutri ko se spet oglasim. LP, Anja

Enka, tudi jaz je ne bi prodala, a je žal nimam. Ko je izhajala, sem bila malo malček premlada, da bi si jo kupovala sama, moja mama pa takrat – žal – še ni bila tako izbirčna bralka, kot je zdaj.

Za vse so krive mame ;-)))

Ma, če bi bilo od moje mame odvisno, tudi ne bi bilo nič doma :-(. Sem pa imela na srečo očeta, ki je veliko bral in tudi kar precej kupoval, tako da nam je (med drugim) zapustil tole zbirko. (Pa tudi Ukano v vseh verzijah :-))). Sem ravno zadnjič nekaj brskala in ugotovila, da moram 100 romanov enkrat spraviti na kup in pregledati, če je zbirka sploh kompletna.

Knjige smo sicer kupovali, pravzaprav jih je bilo kar precej in tudi precejšen delež čisto spodobnih med njimi, žal pa ne 100R …
Je pa res, da zdaj svoje knjige pogosto na koncu podarim knjižnici, ker v stanovanju vedno zmanjkuje prostora. Sicer pa ostanejo v knjižnici, ne? Tako mi doma ostanejo “the” knjige + sprotna roba + priročniki ipd.

Zdravo Anja!

se oproščam, da nisem takoj odpisala. Mi pustiš še kak dan za premislek, kajti zbirko rabim za darilo, pa ne vem če bi porumenele knjigice naredile takšen vtis, kot bi ga lahko. Ali so zelo porumenele?

Nič, se javim drugi teden. Sem pa zelo zainteresirana.

Tudi glede cene bom malo premislila, koliko bi dala za to.

LP in lep vikend

Tudi mene zanima cena celotne zbirke.

če bi prepričal starše. Zbirka je popolna, brezhibno ohranjena, tudi sonce ni sijalo nanjo. Zbiram ponudbe. B.

New Report

Close