Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kupim – prodam knjigo

Kupim – prodam knjigo

Živjo!

Čisto slučajno vprašam… a mogoče še imaš knjigo?

Lp!

Kupim knjigo ZIMSKA VRTNICA.
Če jo kdo prodaja naj mi javi na moj mail…zelo sem zainteresirana in za njo dam med 5 in 10 evra (ceno izberite sami med 5 in 10 evra)

moj email: jas.bab@gmail.co

kupim pa tudi knjige od victorie holt, nore roberts in Barbara cartland.

Lep pozdrav

zdravo,

nujno rabim knjigo julia garwood skrivnost

ter amanda quick ljubica, zapeljevanje, nevarnost ter prevara, če kdo kaj od tega ima naj mi piše na mail

sandra.irsic@t-2.net

zdravo,,

kupim knjigo en poljub na vsako stran, to je zbirka voščil

sandra.irsic@t-2.net

Kupim:

– knjigo OSEBNOSTNI PLUS avtorice Florence Littauer
in
– knjigo Biba buba baja, knjigo je izdala Mladinska knjiga.

Piši na: miss.elloca@gmail.com

Že v naslovu vse;) Če se komu potka ta knjigica doma in jo je pripravljen prodati, kupim . . .

moj mail: ines.ibm@gmail.com

LP!

Prodam knjige po spisku za 1-2 eura v Lj. Izberite si, se splača:
Zdravstveni vodnik za družino, dr.Tomy Smith, DZS 1986
Znamenita pisma, sporočila ki so spreminjala svet, DZS 1995
Ustvarjalnost ne pozna teme, Stane Podežnik
Vinski tabernakelj, Dionizij Amfora, ZOM 1981
Vatikan, Bart Mc Dowell, DZS
Daleč od ponorelega sveta, Thomas Hardy, MKLj.1974
Ženske 1,2, Mariyn French, založba Lipa
Dnevnik žene v belem, Andre Soubiran, zal.Lipa
Angelika in zarota teme, Serge in Anne Golon, zal.Lipa
Kavč, Henry Kane, zal.Obzorja 1980
Gorski vijenac 1847-1947, P.P.Njegoš
Srebrnina rosa trave, France Prešeren, MK Lj.1981
Priročni leksikon, slov.knjižni zavod Lj.1955
Ljudje v belem, Georgesu Duhamelu 1,2 knjiga
Dobri tovariši, John Boynton Priestley, CZ Lj. 1052

Zanima me, ce mi lahko kdo pomaga;
rad bi imel knjigo D. Zajca, in sicer njegov prvenec Požgana trava iz leta 1958. knjige ne dobim nikjer, bi jo pa z veseljem kupil!
hvala za informacije.

lp

Tule imajo samo ponatis iz leta 1988 http://www.bukvarnica-stareknjige.si/index.php?option=com_content&view=article&id=1050:pogana-trava-dane-zajc-1988-9-eur&catid=2:leopslovje&Itemid=8

Drugače pa jaz ponavadi kar pokličem v antikvariate in če nimajo na zalogi, zapišejo moje podatke in me pokličejo, ko dobijo knjigo. Kar precej knjig sem že dobila na ta način in večino še kar hitro.

hvala Mariška!

sem že poskusil z antikvariati … pa še nisem imel sreče, zato sem poskusil še na moljih.
mogoče me sreča še doleti:)

lp

Ščem knjigo Turistični vodnik, ki jo je pred precej leti izdala Mohorjeva družba. Če jo ima kdo in je ne rabi, sem pripravljena jo odkupiti.

Prodam še zapakirano knjigo Čudežni Feliks po ceni 10 €.

Kupim kakšno knjigo od Julie Garwood.

Prodam pa ta novo od Kathleen E. Woodiwiss: Volk in golobica za 15 EUR.

a še imate to knjigo?

jaz bi jo kupila.

sandra.irsic@t-2.net

a nima nobena te knjige za prodat?

Kje bi jo lahko dobila?

lp.alexi

Zanima me kar nekaj knjig iz te zbirke. Če jih še prodajaš, pokliči na 031-344-543
LP!

Prodam še naslednje knjige:
JAYNE ANN KRENTZ: WHITE LIES in SIZZLE AND BURN
SUSAN ELIZABETH PHILLIPS: WHAT I DID FOR LOVE
NORA ROBERTS: THE PAGAN STONE
Knjige so v angleščini, mehke platnice in so dobro ohranjene.

Albert Sanchez Pinol: MRZLA KOŽA – žepnica v slovenščini

knjigo še imam, dobro ohranjena, prodam za 20 EUR

Pozdravljeni!
Imam stare rabljene učbenike za osnovno šolo za 7.,8. in 9. razred.So lepo hranjeni.Prodam jih po simbolični ceni!

Prodam odlično ohranjeni 2 knjigi v kompletu Svet Biblije:
STARA ZAVEZA:
“Ta knjiga ni Biblija, temveč vodnik, ki kaže pot po Svetem pismu. V njem so združeni spomini, pesmi, legende, molitve in zgodovina majhnega naroda na Vzhodu od bronaste dobe do rimskega cesarstva. Vodnik, ki slika svet hebrejskega ljudstva in sosednjih velikih civilizacij, puščavo in oaze, živalstvo in rastlinstvo, ljudi in njihove poklice, umetnost in praznike. Knjiga, da bi bolje razumeli literaturo, v kateri ljudje, kristjani in muslimani najdejo skupne korenine.”
NOVA ZAVEZA
“Jezus iz Nazareta in njegoov čas-človek in obdobje, ki sta spremenila svet. Ta knjiga je vodnik po svetu Nove zaveze, po njegovi zgodovini, geografiji, po načinu življenja in mišljenja takratnih ljudi. Vse to olajšuje razumevanje Nove Zaveze. Seveda pa ta knjiga ne more in noče biti nadomestilo za Biblijo-nasprotno; zbudila naj bi zanimanje in veselje za ponovno prebiranje knjige vseh knjig – Svetega Pisma.”

Prodam odlično ohranjeno Sveto Pismo-NOVA ZAVEZA, še neprebrano.
Mehka vezava, 238 strani,
dimenzije cca 13x20cm

Cena 5 EUR

Pozdravljeni,

Potrebujem knjigo z notami za klavir avtorja: Charles Herve: Ma premiere annee de piano. Če mi lahko kdo svetuje kje jo lahko kupim oz, če jo kdo od vas proda.

Hvala

Kupim knjigo Christiana Bobina ŠIBKOST ANGELOV (Založba obzorja 1995, Zbirka Znamenja). Izposojeno iz knjižnice mi je obglodala hčerka …

Zanima me če kdo prodaja zbirko “Prestol Matije Korvina” in “Čarovnica z griča” hrvaške pisateljice Zagorke. Zanima me tudi kakšna je cena zbirke?

Pozdravljeni!

Za hčerko iščem slikanice Heidi, prirejene po Johanni Spyri – Heidi pri dedku, Heidi praznuje novo leto, Heidi v mestu itd., ki so izšle pri založbi Jugoreklam nekje v 70-ih, 80-letih. Prav tako vesela bi bila enake zbirke o Marinki.
Vseh informacij bom zelo vesela!
Prosim, če se mi javite na mejl:
irena.verdinek@cd-cc.si

Hvala in lep pozdrav!
I.

New Report

Close