Kupim – prodam knjigo
Kupim knjigo ZIMSKA VRTNICA.
Če jo kdo prodaja naj mi javi na moj mail…zelo sem zainteresirana in za njo dam med 5 in 10 evra (ceno izberite sami med 5 in 10 evra)
moj email: jas.bab@gmail.co
kupim pa tudi knjige od victorie holt, nore roberts in Barbara cartland.
Lep pozdrav
zdravo,
nujno rabim knjigo julia garwood skrivnost
ter amanda quick ljubica, zapeljevanje, nevarnost ter prevara, če kdo kaj od tega ima naj mi piše na mail
Kupim:
– knjigo OSEBNOSTNI PLUS avtorice Florence Littauer
in
– knjigo Biba buba baja, knjigo je izdala Mladinska knjiga.
Piši na: miss.elloca@gmail.com
Že v naslovu vse;) Če se komu potka ta knjigica doma in jo je pripravljen prodati, kupim . . .
moj mail: ines.ibm@gmail.com
LP!
Prodam knjige po spisku za 1-2 eura v Lj. Izberite si, se splača:
Zdravstveni vodnik za družino, dr.Tomy Smith, DZS 1986
Znamenita pisma, sporočila ki so spreminjala svet, DZS 1995
Ustvarjalnost ne pozna teme, Stane Podežnik
Vinski tabernakelj, Dionizij Amfora, ZOM 1981
Vatikan, Bart Mc Dowell, DZS
Daleč od ponorelega sveta, Thomas Hardy, MKLj.1974
Ženske 1,2, Mariyn French, založba Lipa
Dnevnik žene v belem, Andre Soubiran, zal.Lipa
Angelika in zarota teme, Serge in Anne Golon, zal.Lipa
Kavč, Henry Kane, zal.Obzorja 1980
Gorski vijenac 1847-1947, P.P.Njegoš
Srebrnina rosa trave, France Prešeren, MK Lj.1981
Priročni leksikon, slov.knjižni zavod Lj.1955
Ljudje v belem, Georgesu Duhamelu 1,2 knjiga
Dobri tovariši, John Boynton Priestley, CZ Lj. 1052
Tule imajo samo ponatis iz leta 1988 http://www.bukvarnica-stareknjige.si/index.php?option=com_content&view=article&id=1050:pogana-trava-dane-zajc-1988-9-eur&catid=2:leopslovje&Itemid=8
Drugače pa jaz ponavadi kar pokličem v antikvariate in če nimajo na zalogi, zapišejo moje podatke in me pokličejo, ko dobijo knjigo. Kar precej knjig sem že dobila na ta način in večino še kar hitro.
Prodam odlično ohranjeni 2 knjigi v kompletu Svet Biblije:
STARA ZAVEZA:
“Ta knjiga ni Biblija, temveč vodnik, ki kaže pot po Svetem pismu. V njem so združeni spomini, pesmi, legende, molitve in zgodovina majhnega naroda na Vzhodu od bronaste dobe do rimskega cesarstva. Vodnik, ki slika svet hebrejskega ljudstva in sosednjih velikih civilizacij, puščavo in oaze, živalstvo in rastlinstvo, ljudi in njihove poklice, umetnost in praznike. Knjiga, da bi bolje razumeli literaturo, v kateri ljudje, kristjani in muslimani najdejo skupne korenine.”
NOVA ZAVEZA
“Jezus iz Nazareta in njegoov čas-človek in obdobje, ki sta spremenila svet. Ta knjiga je vodnik po svetu Nove zaveze, po njegovi zgodovini, geografiji, po načinu življenja in mišljenja takratnih ljudi. Vse to olajšuje razumevanje Nove Zaveze. Seveda pa ta knjiga ne more in noče biti nadomestilo za Biblijo-nasprotno; zbudila naj bi zanimanje in veselje za ponovno prebiranje knjige vseh knjig – Svetega Pisma.”
Pozdravljeni!
Za hčerko iščem slikanice Heidi, prirejene po Johanni Spyri – Heidi pri dedku, Heidi praznuje novo leto, Heidi v mestu itd., ki so izšle pri založbi Jugoreklam nekje v 70-ih, 80-letih. Prav tako vesela bi bila enake zbirke o Marinki.
Vseh informacij bom zelo vesela!
Prosim, če se mi javite na mejl:
irena.verdinek@cd-cc.si
Hvala in lep pozdrav!
I.