Kupim – prodam knjigo
Prodam knjigo J.Karlovška Slovenski domovi, če koga zanima. Knjiga je zelo lepo ohranjena.
Več informacij na mail: rozeta20@gmail.com
Pozdravljeni.
Sem pisala sicer že v zgornji “lepljivek”, pa ni odziva, zato poskušam še tule…
Rada bi se dokopala do naslednjih knjig moje mladosti (vse so bile izdane pred več kot 20. leti):
Mravljinček Ferdinand
Pravljice iz mačje preje
Mongolske pravljice – zgodbe o Poluhcu (točnega naslova ne vem)
zbirki jugoslovanskih in svetovnih pravljic (ena z modrimi in druga z zlatimi platnicami, če se prav spomnim).
Seveda je zaželeno, da so knjige lepo ohranjene.
Prodajam naslednje knjige:
SOVA LEKSIKON 4 €
VELIKI UGANKARSKI SLOVAR 2 KNJIGI 6€
ABC GOSPODINJSTVA 3€
BIBLIJA-GUSTAV DORE 10€
BIO VRT-PRIROČNIK 3€
DOKLER SE NE ZDANI- 2 KNJIGI 6€
POD SVOBODNIM SONCEM 3€
KUPILA BI NASLEDNJE KNJIGE. zANIMA ME CENA
LP
MARINA
Sandra Paretti: Drevo želja, Pomurska založba 1979
Harold Robbins: Zbogom, Janette, Založba Obzorja MB, 1988
Danielle Steel: Prstan, Založba Obzorja MB, 1989
Danielle Steel: Thurstonov dom, Založba Obzorja MB, 1988
Paul Theroux: Obala mostov, Založba Obzorja MB, 1988
James Aldridge: Ljubezen in čast, Založba Obzorja MB, 1988
Prodam dva romana z medicinsko tematiko:
BODIES (Jed Mercurio):
po romanu je bila posneta angleška istoimenska nadaljevanka, ki se dogaja na ginekološki kliniki (http://en.wikipedia.org/wiki/Bodies_(TV_series) ).
http://www.amazon.com/Bodies-Jed-Mercurio/dp/0099472295/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books&qid=1248079326&sr=8-3
BLOODLETTING AND MIRACULOUS CURES (Vincent Lam):
http://www.amazon.com/Bloodletting-Miraculous-Cures-Vincent-Lam/dp/1602860564/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1248079399&sr=1-1
Obe skupaj za 5 eur, vsako posebej za 3 eur.
Pustite mail.
Pa prodajam še tole:
G. Leech, J. Svartvik – A Communicative Grammar of English, Longman, 1996 (bila obvezna literatura na prevajalstvu na FF).
Oxford Concise Medical Dictionary, 6. izdaja, OUP, 2003 (pribl. 11.000 gesel).
Duden – Deutsches Universal Wörterbuch A-Z, 3. dopolnjena izdaja, Dudenverlag, 1996 (120.000 gesel).
Prvi dve vsako za 5 eur, Dudna za 10 eur. Pustite mail.
Nujno kupim knjigo “Blazno resno o seksu” Dese Muck.
Če pa ima kdo celotno zbirko “Pet prijateljev” pa sem tudi zainteresirana za nakup.
Kontakt: maticspela@yahoo.com
Pokec, si prepričana, da želiš za svojo hčer prav to knjigo?
Jaz sem jo prebrala, ko sem sicer že imela svojo prvo izkušnjo za seboj, pravzaprav sem bila stara ravno nekje 19 let, ko mi je prišla pod roke in sem bila nad njo grozno razočarana. Nič v njej ni posebej takega, kar bi zadovoljilo najstniške hormone in istočasno prižgalo v njihovih glavah tiste zavorne lučke, zaradi katerih bi se, če že morajo seksati, odločili za varen seks. Dejansko je to tisto, kar sem od knjige po naslovu pričakovala. Aja, je pa tudi jaz nimam.
Najbolj mi je pa smotano, ker ne vem, katero knjigo bi ti raje svetovala.
Sem prepričana, da je veliko bralcev, ki se trenutno ukvarjajo s tvojim podobnim vprašanjem in ti bodo znali svetovati bolje kot jaz, ki bom svoji hčeri iskala knjigo šele čez nekaj let.
moj email je sandra.irsic@t-2.net
Hvala tamala_8 za nasvet.
Zakaj to knjigo? Ja, ne vem, jo nisem še imela v rokah, so mi pa sodelavke svetovale.
Res pa potrebujem knjigo, kjer bo na lep, ne preveč strokoven način razložen razvoj od deklice (dečka) do odrasle osebe, in pa tudi vse kar zraven paše.
Upam, da dobim še kakšen nasvet poznavalcev knjig na tem področju.