Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kupim LP -je JV Azije

Kupim LP -je JV Azije

Januarja potujem na Tajsko, v Kambodžo in Vietnam,pa bi potrebovala Lonely planete za omenjene države, če jih kdo ima in jih ne potrebuje več. Bi bila pa vesela tudi kakšne informacije, zanimive zgodbe, destinacije… o omenjenih deželah!
Pa hvala!!!
T.

Imam LP JV Azija iz leta 1999 z oranžno naslovnico.

Tam nisem bil.

LP!

Samo

Tinka,

kam pa priletiš? Če je to Bangkok ti predlagam da kupiš Lonely-e kar na Khao San Roadu. Sigurno bojo imeli tudi že ta nove izdaje. Dobiš pa jih po zelo ugodni ceni. Če se ne motim sem jaz dala okoli 2000 SIT za ta novo izdajo. Sevede imam v mislih cene za rabljene vodiče. Če želiš, pa lahko dobiš tudi čisto novega.

Lp
Belka

Jaz ga ne prodajam, temveč ti ga posodim.

LP!

Samos

ej vse to se da kupit na tajskem ali vietnamu saj prodajajo fotokopirane z presenetljivo dobro vezevo in barvnimi fotografijami za ene 1500 sit zadnji vodic po tajski ki je kr debel.. tko da v knjiznici si ga sposodi tu si skopiraj mesto v katerem pristanes (ho chi minh) tm se da to kupi skoraj v vsaki travel agenciji ali pa fantje na cesti prodajajo. tko da ni panike. bodi vztrajna pri spuscanju cene jst jim vec kot se mi zdi 7000 đong-ou nism dau.
drgac pa je tole hudo dobr trip, vietnam je zakon, kambođa tut le drazja je zaradi dvojne valute njihovi šilingi in $ ki so najvec v uporabi.. tajka tko tko men ta masoven turizem ni glih, zato mi je blo mal zal da nisme ostal v namu dlje, ampak jebiga..

uzivaj upras ce te se kje zanima

lp
damjanc

LP naravnost iz Bangkoka! Jutri grem barantat za LP je, drugace pa je tu totalna ploha in ogromno ljudi.Torej priporocas bolj Vietnamj kamor itak potujeva preko Kambodze in nameravava ostati najdlje. Kaj pa Tajski otokiM.
Pozdrav iz Tajske!

Marta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close