Najdi forum

Kupim LP Indija

Kupim Lp Indija, po možnosti novejše izdaje.

Če komu ostaja, naj se javi 🙂

LP

Že nekaj časa ga tiho prodajam, pa nikoli ne objavim, ker imam občutek, da me bo v kratkem spet zaneslo v indijo..
Ampak vseeno.. 🙂

Izdaja 2005, 18€. Bi?

🙂

Me zanima, itak. Ohranjen je ok?

Kako bi pa to izvedli (nisem še nič preko foruma kupovala ali prodajala, zato ne vem)?
Sama sem iz primorske.

Po pošti? Samo za 18 evrov potem poštnino plačate vi? 🙂

Ja, ohranjen je, rabljen enkrat samkrat za 3 mesece. Tudi sama nisem še vršila kakih prodaj prek neta, ampak.. smo mala deželica, kaj? 🙂

Iz katerega konca primorske ste? Sama sem iz Goriškega konca, študij pa me veže na štajersko prestolnico.
Mislim, da ne bi smel biti problem.. 🙂

Ja, smo res mala deželica, ja 🙂

Iz Sežane sem, grem pa občasno v Lj v januarju..vendar samo dvakrat ta mesec (drugače me veže študij tja, vendar sem zdaj na praksi- tako da me lahko kar tikaš 🙂 )
Hodiš tudi kaj v sežanske konce? Žurat mogoče al kaj takega..

Gorica in štajerska me vseeno čisto obideta..

Hm.. Sežana je tudi meni popolnoma izven poti. Oz. morala bi prav na izlet na kras.. Žurat? Pa kaj imate tam za ene žure? Je tako vredno it? 😉 🙂 Že dolgo se mi ne da več.. 🙂
Lj pa mi je tranzitno mesto enkrat do dvakrat mesečno..

Mi daš mail ali tel., da ti sporočim, če pridem v kratkem kaj na kras? Mogoče našuntam še kakega kolega, pa se pripeljeva..
V najslabšem pa ti ga lahko po pošti pošljem.

Lp

Ma ne, ni nevem kakšnih žurov- nažalost.. Decembra je bil vsaj šotor, zdaj pa ni spet nič..

Ja, ti dajem mail: allegrasoft@gmail.com, pa potem tam cifro, ok?

Jaz grem v gorico res ful poredko, te pa vseeno obvestim, če bo do tega prišlo.. Čeprav v kratkem pomoje ne.. bi pa bla vesela imet LP čimprej, ker če nama bo uspelo vse zrihtat, bi šla v indijo že v začetku februarja..

Duugače bomo pač zrihtale preko pošte, ja.. SE kontaktiramo po mailih od sedaj naprej, ok?

🙂

Pa-pa

Ej, je prišlo do ene spremembe- sestra gre v gorico v ponedeljek in sredo dopoldne. Si ti še v Gorici al že na štajerskem?

Je že prodano

Sicer ne vem, kdo se oglaša pod mojim imenom (mimogrede pa je pozabil na veliko začetnico), prosila bi, da ne prevzema identitet, ker čisto nikomur ne koristi..

Allegra, jaz sem na štajerskem, na primorsko pridem v sredo zvečer.
Bom te raje kontaktirala prek maila..

Lp

Ej, tole je vse skup malo sumljivo! V glavnem vodnik po Indiji je prodan, žal!

Kaj ne bi bil svet lep, če bi se vsak brigal malo bolj zase in se manj vtikal v druge…

Ok, Jazza, se kontaktiramo po mailu. Mislim, da se bo dalo nekaj uredit, saj bo šla (če sem jo prav razumela) sestra v gorico večkrat ob ponedeljkih in sredah..

Se tipkamo.

LP 🙂

Ufff še ena telenovela

Pa kaka telenovela?! :)) Pravi srakoper, ja.

nekdo “one brez jajc” tudi ti si vabljen v nove telenovele na forumu. Tokrat bomo veslali proti toku med hrvaškimi otoki s rabljenim indijskim LP. Nato bomo šli žurat po portih in se vmes mogoče še ustavili v kakšnih toplicah. Pot nas bo zanesla tudi na kanarske kjer bomo zamenjali hišo in nadaljevali naše prijetno druženje skupaj s družino na potepanju po severni Ameriki, kje in kako še ostaja skrivnost.Vsekakor bo limonada pestra in polna nepredvidljivih zapletov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close