Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kupim Lonely Planet – Tajska

Kupim Lonely Planet – Tajska

Zivjo!

Ce kdo prodaja LP-Tajska, ga kupim. Naj bo bbolj zadnje izdaje. Moj tel: 041 405 611.

Lp,
Urska

Čao Urša

Jaz imam LP,samo je za južni del Tajske,je pa novejši,mislim 2001.Če hočes se lahko zmeniva in koliko bi bila pripravljena odšetet zanga.

lp,Bostjan

Lahko greš zraven mene pa ne boš rabla Lonelya…

Hvala iscem le LP

papa

LP nikar ne kupuj pri nas! Za veliko manj denarja ga lahko namreč kupiš v Bangkoku na Khao San Roadu. Tam prodajajo res vse in med drugim tudi rabljene LP-je. Jaz sem kupila ta novega, zelo lepo ohranjenega za 3000 SIT.

LP
Belka

Belka hvala!

Pred 14 dnevi sem bila na cepljenju v Trstu. Je pa res mega :), mislim tko poceni, ne moreš verjeti!
Priporočam vsem!

Prodam. Več na http://www.geocities.com/brencelj1/vodici1.html

Cao Ursi!
Mi lahko poveš prosim kje v Trstu si se to cepila? Naslov ali pa kaj takega bi me zanimalo pa koliko si odštela, pa še to : ka si se pa cepila?hepatitis a?
Kdaj greš na tajsko, rabis sopotnico?

LP Nežka

Cao!

Na Tajsko grem januarja 2003 za en mesec. Sopotnika ze imam, vendar ce bos potovala tja v istem casu, se lahko kje srecamo.

V Trstu sem se cepila za hepatitis a. Menim, da za ostalo ne bo potrebno. Za Sanito Maritimo si poglej opis poti , ki je par tem nazaj. Napisala ga je Belka. Lahko pa gres v Trst do Ponta rossa (trznica) in tam vprasaj za novi bazen Aquamarine. Sanita Maritina je v isti zgradbi.

Lep pozdrav in obilo uzitkov na potovanju,
urska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close