Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kupim knjigo OSNOVNI DELCI

Kupim knjigo OSNOVNI DELCI

Ce ima kdo knjigo Osnovni delci in jo je ze prebral, jo kupim po polovicni ceni.

lp, studentka

Hm , vedno se mi je zdelo da ženske želijo vedeti več o takih stvareh le zaradi kontrole nad moškimi … čisto prijateljsko: to ni knjiga zate, napisana je samo zato da bi bilo nekomu lažje v današnjem svetu …

Ljubi Michel, če že neznanim (sklepam) prijateljicam svetuješ: “To ni knjiga zate”, kaj počenjaš šele z znanimi sovražniki? Ali si to napisal samo zato, da bi malo kontroliral, kaj se bere?

Ne vem, kaj naj bi zenske v Osnovnih delcih ucilo kontrole nad moskimi? Je morda tole izraz paranoje?

mislis, da se punce zanimamo samo za kozmetiko in ljubezenske romane?

naj te opomnim, da nekatere (sicer bolj redke) studiramo tudi strojnistvo, fiziko, racunalnistvo, matematiko…

Khm, tudi tiste, ki smo s filofaksa, se zdalec ne zanima le zgoraj nasteto! Le od kod ti taksno razmisljanje???

hej punce ne se kregat ! Če lih nismo vsi enaki se zaradi par besed ne gre iskat skritih pomenov v vsaki na brzino izrečeni besedi. Ali pač? Ja vsak ima svoje užitke
Študentka, me prav zanima če ti bo knjiga všeč? Včasih me osupne kaj vse ljudje prežvečijo z branjem in mislijo kako vse razumejo, v realnem življenju pa se jih dosti ne upa stopit dle kot do prvega Supermarketa

Mislim, da mi knjiga vsekakor bo vsec, saj sem je nekaj strani ze prebrala v Konzorciju. Ko jo dobim in celo prezvecim, pa lahko komentirava dalje 🙂

New Report

Close