Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kupim gradivo nepremičninski posrednik

kupim gradivo nepremičninski posrednik

A mi lahko kdo pove, kako zgleda izpit za neprem. posrednika?
Koliko vprašanj dobiš in če so logična vprašanja kot je gradivo od g. Tomaža Dujca?
Koliko dolgo se piše?
A se moraš dobesedno besedilo napiflat ali po svoji razlagi napišeš odgovor na testu?

Res hvala vsem, če mi boste malo namignili 🙂

Lp, Mojca

Dragi soborci

seznam vprašanj so vam že posredovali (ric), dujc je napisal odgovore nanje, vendar se na to ni za zanašati, ker jih je nekaj mimo usekal…

Na izpitu dobiš iz vsakega sklopa (so trije) po 15 vprašanj, ki so vredni po tri točke. Zlasti pri pravnem delu se zgodi da so tudi podvprašanja. Izpit traja tri šolske ure. Temu sledi ustni del, kjer so spraševali splošne stvari (jaz sem imela nekaj kratkih vprašanj, res pa da sem dosegla dober rezultat)

Svetujem, da sami preštudirate odgovore na vprašanja, praktično vse odgovore pa najdete v zakonih, iz zapiskov sem si jaz bolj malo pomagala.

Pomaga tudi to, da obiskuješ predavanja na centrih ki jih organizajo.

Odgovori na vprašanja na izpitu- večino se moraš kar na pamet naučit, seveda moraš to znati – ker na ustnem te znajo kr izprašat (po izkšnjah drugih). Pravo-čiste definicije ter razumevanje. Drugi del – splošne zadeve ki jih boste rabili pri vsakodnevvem delu, pomagajte si s primeri v praksi – slonep, da boste laže razumeli. Tretji del – razumevanje.

Predlagam da veliko časa vložite v zbirno mapo, ki je potrebna pri prijavi na izpit. Lahko si olajšate učenje, zlasti če imate izkušnje ali znanja, fax iz področij prava, ekonomije, gradnje…

Želim vam veliko uspeha!

Res mi ni jasno zakaj hočete za gradivo 250-300 eur. a to ni možno dobit, si bom sam skopiral.
to da bi si pomagali kaj to več ne obstaja?
ne štekam se mi zdi kot na faksu k so ble posamezne p… , ki so hotele za svoje zapiske neko plačilo. pa kaj misliš ko bom to kupu da bom kar naredu izpit. NE
treba se je naučiti kot je rekla SEMNAREDILALETOS.

če pa se najde nekdo da bi mi to gradivo dal ga bom podpiral z pirom, sem rajši z takimi ki pijejo pivo kot pa temi ki dilajo gradiva za 250 eur.

tolk sem bil hud da sem pozabu e-mail: mojster.goran@gmail.com

tako zdaj samo tisti ki ste za pir ostali upam da nikoli ne prodate gradiva.

Lepo si povedal, zgoraj nad mano. Pa res hvala SEMNAREDILALETOS :))
Js se učim iz odgovorov (ric), berem vse žive zakone in pravne članke.

Če bi pa kdo želel svoje zapiske oz. vprašanja malo povedati, da si kopiramo bi pa bilo tudi fajn. Pa tudi brez drugih zapiskov gre. Js lahko vrnem uslugo tako, da vas naučim kaj zašiti ali vam kaj popravim :)))

mkunej79@gmail.com

http://dujc.wordpress.com/2011/04/22/nepremicninski-posrednik/

Tomaž Dujc…KRALJ!…Hvala..

[Pozdravjeni,

če koga zanima nakup literature za neprmeičninskega posrednika mi naj piše na mail:
nepremicninskaposrednica@gmail.com

Izpit sem naredla oktobra 2012 v Celju.

Lp

Zivjo,

je mozno da posljes vse tudi meni?

Lp

kontakt email:

avbeljdejan@gmail.com

kontakt email:

sebastjan.vinarnik@gmail.com

ZIVJO. Mi kdo prosim poslje vsa vprasanja in odgovore za n.p. ( ne od Dulca) Gradivo imam. Zelo bi bila hvalezna. Mail:brblkn@gmail.com

Ali je kdo opravljal izpit za neprem.posred. pri podjetju Napok v Celju?

Kupim gradivo za nepremičninski posrednik
(po možnosti od CPU)
kontakt: 15597918@users.siol.net
lp

Pozdravljeni,

Imam literaturo z vsemi zapiski. Izpit sem uspešno opravila.
V primeru, da bi jo kdo želel imeti, se lahko dogovorimo za ugodno ceno.
Kontakt na mail: marryv1984@gmail.com
Lep pozdrav,

Jaz sem ravno opravil izpit za NPK – Nepremičninski posrednik, gradiva imam ogromno in sicer vseh 15 področij slide-ov s predavanj, vseh 15 področij podrobnih razlag (področja: http://www.ric.si/mma/vpra%C5%A1anja%20-%20posrednik%20nepremi%C4%8Dnin/2010062911260394/) in cca 800 odgovorov na vprašanja Ministrstva za okolje in prostor, katera so na kratko izpisana (toliko kot imaš prostora na testu – brez “nakladanja”) – vse to lepo zloženo v fasciklu!
Gradivo je z Gea College, moji zapiski s predavanj in odgovori na vprašanja + vprašanja v e-obliki za vaje in utrjevanje znanja!
Če koga zanima, prodam komplet vsega zgoraj naštetega + 1h mojega svetovanja (zaradi kakšnih nejasnosti, podrobnosti, vprašanja, itd.) za 150,00 € / komplet! Piši na: lerut07@gmail.com

Pa vso srečo in seveda znanje, tistemu ki gre na izpit in potem kasneje v poslu! 🙂

Prodam najnovejše gradivo za nepremičninskega posrednika.
Več info na 031851161.

Pozdravljeni,

Prodam najnovejšo literaturo za izpit nepremičninskega posrednika z vsemi vprašanji, ki so na izpitu.
Kupljeno pri licencirani univerzi.
Ugodno, več na mail:branka.repnik@gmail.com

Pozdravljeni, prodam gradivo za npk – nepremičninski posrednik (predavanja, zapiski, odgovori na vprašanja, primeri izpitov..)
Kontakt: 15597918@users.siol.net

Pozdravljeni!

Potreboval bi gradivo za NPK, po možnosti kakšno free varjanto. Hvalažen bi tudi bil za kakšen nasvet za izpit.
Hvala (dejan333@hotmail.com)

Na voljo imam popolnoma novo komplet gradivo iz CPU-ja za “posodit”. Osebni prevzem v Lj.
Za več info pišite mi na: belabolha@gmail.com
Lp, Katja

Pozdravljeni, tudi sam imam gradivo , vprašanja in odgovore za nepremičninskega posrednika. Prodam za simbolčno ceno – po dogovoru.

Pišete lahko na mail: francek1990@gmail.com

Lahko Vam tudi pomagam, pri vprašanajih, ki Vam niso jasna.

Lep pozdrav.

Na voljo imam popolnoma novo komplet gradivo iz CPU-ja + vsa vprašanja z odgovori, ki so na izpitu. Zelo ugodno.

Za več info.: belabolha@gmail.com

Zelo ugodno prodam vso literaturo (1 fascikel) za pripravo na izpit nepremičninskega posrednika, plus vprašanja in odgovore ter skrajšano skripto. Izpit sem naredil iz prve, tako da je uspeh z malo truda zagotovljen!

Kontakt: telestrat1975@gmail,com

Prodam AKTUALNO gradivo za izpit pridobitve licence za NP (predavanja Gea college)

cena 100€

print.happi@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close