Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kupila bi sanovanje preko agencije, prodajalec noče

kupila bi sanovanje preko agencije, prodajalec noče

Najprej glede agencije, res so bili korektni se trudili, problem je sedaj pri prodajalcu. Rada bi kupila njegovo stanovanje, mu dala aro 10%, potem pa predpogodba ali pogodba po njegovi želji. Jaz moram svoje stanovanje prodati, on pa tole prodaja že 2 leti. Sedaj pravi da ne bo čakal na denar (ne uspemo se niti dogovoriti, ker ne pride niti na nek sestanek). Vse preko sms z njim, tudi z agencijo ne komunicira, naj povem da smo potrebovali 3 mesece da smo si šli pogledati stanovanje, agencija mu je pošiljala priporočeno pa vse,… Sedaj pa noče. Agencija pravi da ne more nič, tudi sodelovati so sedaj nehali z njim. Kaj mu pa naj, če noče čakat?
ahko karkoli mi ali agencija?

Jaz bi malo razmislil ali bi sploh še hotel kupiti to stanovanje. Če vam že sedaj dela težave kaj šele bo v nadaljevanju. Morda je tudi to odgovor zakaj ga že 2 leti prodaja.

sej ni čudno da toliko časa prodaja če rabi za ogled 3 mesece. Ampak bi res rada kupila to stanovanje

Mi smo imeli podoben problem. Prodajala je ena starejša ženska.
Na koncu je uspelo, ker sem jo parkrat obiskala (za ta prvič se je bilo pravi hudič zmenit), ji kaj prinesla, se pogovarjala z njo itd.Bala se je selitve, čeprav si jo je želela, pa mislila je, da jo bomo vsi ogoljufali itd., ampak potem na koncu je šlo. Smo pa morali plačati kar dobro ceno, pa delat ves čas v rokavicah z njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close