Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kupila bi hisko na morju …

kupila bi hisko na morju …

… a je vse tako zelo drago. Hm … kje naj clovek stakne toliko denarja?

Ma, od nekdaj si zelim imeti nekaj zemlje in hisko ob obali, a me vse mine, ko vidim te navite cene. Le kdo si lahko to sploh privosci? Navaden drzavljan ocitno ne! Bi bilo ocitno najbolje imeti kaksno babico, ki bi mi to zapustila, a je zal ni. Ah, ja, saj bo.

Povejte, ima kdo od vas kaj na morju? Kako ste prisli do his(k)e/stanovanja/parcele? Ste veliko doli? Imate nepremicnino na slovenski ali na hrvaski strani?

Tudi jaz si zelim hisko na morju. Cist sem obsedena s to mislijo. Ma kupila bi tud kaksno podrtijo, ki bi jo potem pocasi uredila.

Pri moji znanki doma niso ne vem koliko pri denarju. Kupili so malo parcelo ob morju in postavili tja prikolico. Cez nekaj let so sami nekaj malega sezidali.

tudi jaz si jo želim vendar nimam upanja. Babice ali tasta nimam, službo pa državno no pa bomo kar doma sanjali o morju.

Verjetno je odvisno od človeka, ampak jaz za ta denar, ki to ga pobere hiška na morju, raje vse življenje hodim vsako leto drugam na morje – pa še kaj sveta vidim.

Mi imamo hišo na morju, v Istri.

Parcelo, dobrih 400 m2 smo kupili za male denarje še v času YU, prodajalec je uredil vse papirje, davke, prepis.. Cena je bila cca povprečno plačo in pol.

V štartu smo imeli malo leseno hiško, jo podrli, nadomestili s prikolico, dodali še eno, potem pozidali namesto ene prikolice spet eno malo hiško. Pred par leti smo jo podrli in zgradili hišo z dvema trosobnima stanovanjema.

Meni pomeni ogromno, tam sem veliko vikendov, letni dopust je običajno tam, grem pa seveda tudi kam drugam. Prejšnji teden sem se potepala po Nemčiji.. ampak ne predstavljam si, da ne bi mogla več dol. Tu ja sakega znam, tu me znaju svi 🙂

Pa še; moja starša nista bila nikoli na kakih položajih, oba sta bila delavca, oče v proizvodnji. Tako da v denarju se nikoli nismo ravno valjali.

punca je podedovala parcelo ,jaz sem financiral hišo do 3 gradbene faze.
Sedaj bi si razdelila 50 – 50
kakšno pogodbo naj narediva da bo čim manj davka?

Ja to si morač imeti srečo, da si kupil takrat parcelo, danes je vredna pa, ne vem koliko. Če bi vedeli kako bo, bi jih kupili več in bi zdaj bil bogataš 🙂 Midva nimava ne vem koliko denarja, imava pa srečo – zmenjeni smo za eno parcelo s pogledom na Portorož za ful poceni :)) Ampak meni pa npr. to sploh ni neka blazna želja. Smo pa z lastnikom dobri prijatelji. Imela sva pa srečo tudi s parcelo v Savinjski, kjer gradiva hišo. Nisva bogata, ampak imava glede tega blazno srečo.

Poštovani gospođe i gospodo.
živim na području grada Buje, u Istri i dajem na prodaju više parcela, na 3 km od granice i na 3 km od mora.Visoko cijenim nastojanja svakog čovjeka da nešto postigne u svom životu svojim radom, jer i ja to upravo činim, a počeo sam, zajedno sa svojom familijom, od “0”. Nemojte me krivo shvatiti ja ne poklanjam ništa, ali ću Vam pomoći da već od ove sezone u ljetu, imate svoj komad zemlje blizu mora i da se odmorite i odmarate za budućnost na moru.Nije bajka, nego stvarnost, javite se emailom na predrag1boemi@gmail.com, i riješiti ćete ono što sada sanjate, ukoliko ste osobe poštenih namjera, kao što sam i sam.
Pozdravljeni i svako dobro želim.
P.S. Posebno bih želio da mi se javi gospođa Nika, koja je prva potaknula ovu temu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close