Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kulinarika.net

kulinarika.net

Kakšni se vam zdijo recepti na kulinariki? Že večkrat sem opazila zelo čudne;).

Zadnja stvar, ki mi je padla v oči , je bila kisla juha. Tam piše, da se doda črno vino. Kolikor vem, v kislo juho gre belo vino (popravite me, če ni res). Res je vse stvar okusa, navade, a mnogi recepti tam res niso “uporabni”.

Osebno imam najraje forume. Tudi na tujih straneh iščem vedno forume kjer je po določenem receptu skuhalo več ljudi in so podana tudi mnenja. To je najboljši način za iskanje receptov, ki niso zguba časa.

Od naših strani poleg forumov mi je kulinarika všeč ravno zaradi komentarjev. Vseh ostalih strani ne gledam ravno zato, ker ni možna referenca recepti pa napisani tako, da ti je jasno, da tega niti avtor ni skuhal/spekel.
Sicer drži, da je na kulinariki še posebej zadnje čase poplava neuporabni receptov. Ampak je pa tudi zakladnica odličnih receptov. Je pa potrebno malo več brskanja, prebiranja komentarjev in potem najdeš tisto pravo.

Glede juhe pa….ne, v kislo juho ne gre nujno belo vino 🙂 Juha z rdečim vinom je odlična. Vsaka vrsta vina malo spremeni okus in pa seveda malo je potrebno gledat na barvo.
Jaz sicer te juhe ne maram preveč, sicer pri kuhanju pa vino uporabljam in marsikdaj dodam v jed refošk ali teran čeprav mogoče večina kuha z belim vinom tako jed.
Poiskusi :)))

Čisto v originalu naj bi se dajalo žlico kisa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close