kukljica- otok ugljan
Pozdravljeni!
Mi smo bili tam pred dvema letoma, ko je bila naša malčica stara eno leto in je bilo super, čeprav smo bili še v starejših bungalovih, ki jih sedaj ni več v ponudbi. Plaža je sicer res kamnita, deloma prodnata, deloma zidana, vendar lahko ležiš v naravni senci borovcev 5m stran od morja. Mi smo tam zelo uživali. Imeli smo sicer polpenzion in hrana je bila zelo, zelo okusna in vse je bilo samopostrežno.
Mogoče edino, kar je, neke animacije za otroke pa res ni…
Lep dopust!
Kraj je majhen, nekega dogajanja ni, plaže so pa v okolici tudi zelo lepe, peščene, sam z avtom je treba do njih. Kukljica kot sama pa meni osebno ni bila všeč – mala vasica, park z polomljenimi igrali. Mi smo bili v mestu Kali (tik pred Kukljico), vendar smo z otrokom hodili na plažo v Preko, ali pa mesto Ugljan. Če pa želite samo peš dopustova,t pa je za moje pojme boljše poiskat drug kraj.
Mi imamo pa zelo dobre izkušnje s Kukljico. Letos gremo že četrto leto, našli smo si super apartma, super domačina, ki nas razvaja z ribami, kadarkoli si zaželimo, z zelenjavo z njegovega vrta, skratka, nimam pripomb. Plaža Zelena Punta je pet minut hoje od apartmaja, sicer je betonska in peščena, naravna senca v borovem gozdu, v vodi nekje mivka za otroke, drugače kamni, na plaži je velik peskovnik, otroška igrala, igrišče za odbojko, golf, majhen lokalček s picami in pijačo. Kraj je sicer majhen, je pa marina za jadrnice tako da je kar pestro. Dokler bo še možno (imam najstnico pri 14.-ih in 5.letnico, tako da je razlika kar precejšnja) se bomo najbrž še vračali, ker se počutimo kot doma.
Forum je zaprt za komentiranje.