kuhinjska pipa
predvsem je v kuhinji priporočljiva enoročna pipa, tako da jo lahko odpiraš in zapiraš tudi s komolcem, saj imaš vedno roke “usrane” ali od krvi-mesa, ali od zemlje-krompir,zelenjava……s tem preprečiš okužbe na že oprana živila, saj mimogrede pozabiš, da si pipo prej šlatal s krvjo, kjer je bakterij, da se ti zmeša…..
Ja, tudi jaz imam Armalovo enorocno kuhinjsko baterijo ze 15 let, pa se servis je v Ljubljani, kjer vedno dobis vsamogoca tesnila in to ali ono…..Se vedno dela b. p., le malce je ze oluscena sem in tja.
Imela pa sem tudi ze samo tus nastvek v kopalnici od Schmidla, ampak za kratek cas….
Koncna odlocitev je pac na tebi sami….
Z Armalom sem zelo zadovoljna.
Naj povem še štorijo, ki se mi je pripetila:
Pred približno 20-imi leti, ko sem opremljala kuhinjo, sem si zamislila, da hočem rdečo kuhinjsko pipo. Ko sem hodila od slovenskega prodajalca do prodajalca, so me (takrat) debelo gledali, češ, Kje si pa že videla rdečo pipo!!!! No, in smo se odpravili v Trbiž k Prešernu. Stopim v trgovino, no poglej ga zlomka: rdeča pipa firme ARMAL!!!!
Seveda je bila takoj moja.
Pred parimi leti, ko smo vgrajevali pomivalni stroj in hkrati tudi korita, pa seveda sem hotela pipo s tušem, so mi prijazni slovenski prodajalci v 14 dneh priskrbeli rdečo pipo s tušem, firme ARMAL.
Natasha
Forum je zaprt za komentiranje.