Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kuhinja

kuhinja

Mi imamo Vito. Smo pa dali tudi pult imitacijo bukev in ene druge Marlesove kuhinja, pa je super!

Tudi jaz slikco, prosim 🙂

livia@email.si

Sama hvala me je 🙂

Sem slišala, da trgovina Spona rada navleče kupce. Kaj je res ne vem, sem pa to slišala od dobre prijateljice, ki je tam kupovala kuhinjo in je nanjo čakala več kot preveč, pa še danes nima vsega poštimanega tako kot se zagre.

lp

Maja 11,
odštela bova cca 800 čukov za cca 5m kuhinje. zdaj imajo popust še do konca meseca. Za Gorenje ta višji rang bio dala enako, pa se mi zdi Lipa ipak boljša kvaliteta.
Tuje kuhinje, Ewe ipd. pa so obupno drage, v Rutarju so nama naračunali miljon 700 čukov za leseni del!!
da ne omenjam raznih privatnikov ala Šenk, Erjavec, Kerin Povirk…
to si res ne more vsak privoščit..

Sem S Primorske. Doma in pri teti imamo Lipino kuhinjo in zagotavljam da so to res kvalitetne kuhinje. Res so dražje, samo ni primerjave…

Tudi jaz imam Lipo…ampak..če bi še enkrat kupovala, je ne bi več kupila. Zelo je občutljiva, vsaka mala praskica se pozna… Je pa lepa, zares…

Ali ima mogoče katera od vas kuhinjo Dan kuchen in če, kako se obnese?

Jaz imam Marlesovo Mitro. Zelo zadovoljna z izdelavo, kvaliteto, s ceno pa res malo manj, vendar se je splačalo, ker je tega denarja vredna.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close