kuhinja
Ker je to ženski čvek in ker smo večinoma ženske v kuhinji, bi vas rada nekaj vprašala.
Kateri od naštetih proizvajalcev ima najkvalitetnejše kuhinje? Saj vem, da ima vsak nekaj različnih cenovnih razredov, toda mislim, da je vseeno en bolj kvaliteten od drugega!
Proizvajalci so vsi domači: Gorenje, Marles in Svea!
Ima mogoče katera do Marlesa kuhinjo Vita ali pa od Sveje – Hortenzija?
lp
Imam Hortenzijo, samo v češnjevi barvi. Meni je zelo všeč in se tudi dobro čisti oz. mi je všeč, ker se madeži od vode in še kaj ne vidijo preveč na njej.
Drugače ti moram povedat (moje mnenje) da ima Gorenje zelo dobra okovja, izvlečne dele in so zelo trpežne. Njihove kuhinje imajo nekako daljšo življenjsko dobo kot Svejine. Nimajo pa brezplačnega prevoza in montaže.
Svea ima prevoz in montažo vključeno že v ceno. So tudi dobre kuhinje, cenejše od Gorenja.
Marles je za moje pojme dosti predrag in staromoden ali pa premoderen. Nekaj vmesnega nisem našla.
Optigor – predrag, pa ne tako kvaliteten kot samo Gorenje.
Jaz sem izbirala med Sveo in Gorenjem. Pa sem se predvsem zaradi nižje cene odločila za Sveo.
svejina Hortenzija in marlesova Vita sta identični. Mislim, da so le ročaji drugačni, drugače pa sta dost podobni.
Misilm, da bi morali imeti vsi prevoz in montažo brezplačno! Moja starša sta vzela gorenjevo in sta plača za montažo 10% cene kuhinje. Torej če vzameš kuhinjo, ki stane 200.000 boš dal 20.000, če pa vzameš kuhinjo, ki stane 1 mio, bo ista storitev stala 100 tisoč???
Totalen nesmisel!
Midva imava Lipino kuhinjo – kvaliteta super (tisti predali, o katerih piše Phoebe), pa za pogledat mi je še vedno najlepša … Ampak, njihov odnos: KATASTROFA! Midva imava glede tega res slabo izkušnjo.
Najprej prekratek pult, čeztoliko in toliko časa pripeljejejo pult, pa spet manjka ena blenda, potem pripeljejo blendo, pa je en element drugačne barve.
Kolegica pa ima podobno kuhinjo in je vse “štimalo” v prvo.
No, ampak zdaj jo imava in je super.
LP; ajs
Haloha!
Jaz in moj dragi sva kuhinjo naročila pri Poblesu to je v Podstrajniku, Cerknica. Kuhijna je zelo lepa ti svetujejo, glede na kvadraturo, si sam izbereš elemente, seveda ti tut oni svetujejo, glede odtokov in vsega ostalega.
Pridejo na dom in namontirajo in maš kuhinjo. Če hočeš ti pošljem ma tvoj naslov fotko, da boš vidla kakšna je.
Dijo
Ja, bi te lepo prosila za fotko. Pošlji mi jo na:
krninaana@yahoo.ca
hvala
Pa se jaz bi te prosila za slikico. prosim ce mi jo posljes na:
simonca13@hotmail.com
tanx
Imam Sveino Hortenzijo (barva češnje, kombinacija z belo) in sem z njo zelo zadovoljna.
Tudi jaz sem kolebala med Gorenjem in Sveo in sem se odločila kar za Sveo, ker
– mi je bila všeč
– je bila cenovno nekoliko ugodnejša
– kot so punce rekle že pred mano, prevoz in montažo imajo vključeno v ceno.
Naročila sem jo v Lesnini na Brdu, kjer so mi prijazno svetovali. Na gotovino priznajo se 3% (ali 5?) popusta. Kuhinjo sem dobila v treh tednih – za moje pojme precej hitro.
That’s it. 🙂
Halo prestica!
Tvoj E-mail zavrača sporočilo dej se probi še na tega mobitelovga prjavt, ki je isto brezplačen. Pejt na http://www.pinkponk.com in si ga tm odpri pol mi pa sporoč nov naslov pa ti bom probala tja poslt.
LP
še jaz bi prosila slikico na ss-teks.metlika@guest.arnes.si.
Že vnaprej hvala, Nataša
Forum je zaprt za komentiranje.