Kuhinja cena, se vam zdi veliko?
3000e…narejena po narocilu,5.5m…dostava+montaza…brez aparatov,ostalo vse kar je na sliki(tudi korito…)
Odvisno kakšna kuhinja. Če ima izvlečne predale in dvižne mehanizme pri visečih omaricah, kaj v kombinaciji s steklom, kakšna lučka. Če gre za take mehanizme, da ne rabiš npr.ročajev pa še kakšne praktične rešitve kotov, če imajo predali še praktične pregrade,organizator za pribor (fino je npr. držalo za nože), stojalo za steklenice,….
Največ denarja se itak zmeče za dodatne prčkarije.
Ne poslušaj tistih, ki pravijo, da dobijo tako veliko kuhinjo za 1.000 eur, to ni k od kuhinje.
Aja pa ko boš prenavljala kuhinjo se ti splača razmislit še kakšne inštalacije, npr. če bo imel nov hladilnik ledomat, meni je tudi fina integrirana kuhinjska mapa, ampak ta bo v naslednji kuhinji.
Samo ti veš, kaj si naročila in koliko ti to pomeni in si za to pripravljena plačati. Spraševati za mnenje tukaj gor je popolnoma potratno početje. Včasih imam občutek, da jih večina tukaj gor živi od vode in od zraka in potem včasih probajo prepričati druge, da bi se dalo v resnici tudi brez vode. Za šok terapijo tem naj povem, da je bila investicija v našo kuhinjo: elementi 12K, pult 5K, aparati 12K. In ne, ni masiva, to je pasé za elemente. Aja, pa celo kuhamo v njej. Tri obroke dnevno. In pečemo svoj kruh. In to magistri ekonomije. Še kdo diha?
Komentiram samo dejstvo, da je ta kuhinja pač narejena bolj preprosto. Kotni element ima notri vrtljivi krog in ne ledvički, ki se izvlečeta. Pult je štukan – to mene še najbolj zmoti (dober mizar lahko odreže pult tako, da paše skupaj brez vmesnih letvic, ampak je zlepljen praktično nevidno. Predalov tudi ni veliko, tudi zgornje omarice imajo enostaven mehanizem. Vse drugo stane, zato tvoja pač ni tako draga.
Komentiram samo dejstvo, da je ta kuhinja pač narejena bolj preprosto. Kotni element ima notri vrtljivi krog in ne ledvički, ki se izvlečeta. Pult je štukan – to mene še najbolj zmoti (dober mizar lahko odreže pult tako, da paše skupaj brez vmesnih letvic, ampak je zlepljen praktično nevidno. Predalov tudi ni veliko, tudi zgornje omarice imajo enostaven mehanizem. Vse drugo stane, zato tvoja pač ni tako draga.
[/quote]
Mene pa zanima, a se vam zdijo te ledvičke res vredne svojega denarja? Mi jih imamo, ampak mi grejo na živce vsakič, ko jih ven vlečem. Ne zdijo se mi nič kaj praktične …
Pa si le dočakala svojih 5 minut slave. Splačalo se je.
[/quote]
Aparati 8 jurjev? Ja ljuba duša kakšne pa imaš?
Pred 7 leti kupila indukcija+pečica+pomivalec za jurja….vse še brezhibno dela…pa vsak dan kuham.
Hladilnik pa nekje za 500-700 eur…ne vem tocno, ker ga je partner dobil za darilo.
Kot sem napisala…edino (priznam) sem se zaj…. pri nakupu mize.
Aparati 8 jurjev? Ja ljuba duša kakšne pa imaš?
Pred 7 leti kupila indukcija+pečica+pomivalec za jurja….vse še brezhibno dela…pa vsak dan kuham.
Hladilnik pa nekje za 500-700 eur…ne vem tocno, ker ga je partner dobil za darilo.
Kot sem napisala…edino (priznam) sem se zaj…. pri nakupu mize.
[/quote]
Hja, npr. izvlečna napa je lahko tudi tri tisoč. Malo bolj moderna pečica, večjih dimenzij, s pirolizo in paro, itd., lahko pride hitro tisoč petsto. Orenk hladilnik je tudi par tisoč. In tako naprej. Pač, če želiš brez kompromisov, plačaš kot črn.
Mene pa zanima, a se vam zdijo te ledvičke res vredne svojega denarja? Mi jih imamo, ampak mi grejo na živce vsakič, ko jih ven vlečem. Ne zdijo se mi nič kaj praktične …
[/quote]
Meni je pa to super praktično. Ni se treba nič sklanjat. Mi je tudi bolj praktično kot pa izvlečne košare. Priporočam vsakemu.
https://www.ceneje.si/Izdelek/19179402/pohistvo/kuhinje/kuhinjski-elementi/845beas-kotni-izvlecni-sistem-combis
Če mizar ne zna narediti nevidnega spoja pulta, potem ni bogvekaj od mizarja in samo stran od njega.
http://delovnipulti.blogspot.com/2016/06/kuhinjski-pulti_27.html
Forum je zaprt za komentiranje.