Kuhate vsak dan?
Sicer sem tista srečnica, kjer med tednom kuha mama, vendar se mi zdi, da bi vsak dan kuhala tudi sama. Tako rečem zato, saj veste, ker se zarečenega kruha največ poje. Lahko je sedaj govoriti… Med vikendi in za praznike obvezno kuham in komaj čakam:-)) Od prej vseeno toliko poznam te zadeve, da vem, kako je težko vse tole speljati poleg službe, otrok in vsega ostalega, vendar domača hrana in vzdušje odtehta, sem prepričana.
LP Mimi
Ja pri nas tudi kuhamo vsak dan. Otrok je v vrtcu in ob cca. 17:30-18:00 h že kaj išče, tako da lahko vsak dan še kaj toplega poje. Midva z možem pa imava take službe, da si ravno obilne malice ne uspeva privoščiti, mož dela še do 17h in pride domov pošteno lačen, tako da je bil že najin običaj, da sva jedla skupaj kosilo že ko sva bila sama in prav tako sedaj ko imava in bova imale otroke. Tako smo bili vajeni tudi v otroštvu in se mi zdi če se ne skupaj vsedemo vsaj enkrat na dan k mizi, da se skoraj nismo videli.
Prijetno družinsko kosilo vam želim tudi danes,
Darja
Kolikor berem, smo na tem forumu vsi taki, da kuhamo iz veselja. Če ne gre med tednom,, pa vsaj za konec tedna. Mi kuhamo vsak dan, le tu in tam se gremo malo v goste razvajat, najrajši se pa razvajamo sami. Midva v službi nimava možnosti za normalen obrok, jemo pa večkrat kočerjo kot kosilo sploh zdaj, ko je toplo zunaj in smo več zunaj kot pa doma.
Še dobro, da res rada kuham, pravzaprav me kuhanje zelo sprošča. Bi bila včasih predvsem med tednom zelo vesela, če bi, ko pridem domov, le sezula čevlje in umila roke in bi me na mizi že čakalo kosilo.
LP Neja
Forum je zaprt za komentiranje.