Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuhanje njokov – koliko časa?

Kuhanje njokov – koliko časa?

V Sparu sem kupila sveže njoke (nezapakirane, na kg). Koliko časa jih je treba kuhati, da ne bomo jedli napol surovih in ne razkuhanih? Hvala!

dokler ne priplavajo na vrh

Kuha se jih odkrite na malem ognju, dokler ne priplavajo na gladino vode.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

ravno včeraj smo jih imeli za večerjo – kuhaš jih, dokler ne priplavajo na vrh, potem pa še kaki dve minutki.
Dober tek!

Koliko si pa ti stara? In kaj počneš na starševskem čveku?

zakaj pa nebi smela biti?

Nekateri so vzeli tale forum za svojo osebno last. No saj tako bo postal tudi osebna last parih. Kar imejte si ga, tak kakršen je postal ni dosti vreden.Forum ene parih prepotentnih in idealnih žensk.In potem se ne čuditi temi o tem koliko moški prenesejo, tudi nekatere ženske ne prenesejo veliko takih.Strije,kuhanje,kakanje – glavne teme.In če je kdo drugačen, marš stran, me smo idealne.Pa bi res rada videla v živo, kako tale idealnost izgleda.

Se popolnoma strinjam,

in hvala za recept ravno danes bomo naredili njoke

in Ciklamca, amm, povedala bom najlepše kokr se da…

JEBI SEEEEEEE!

se popolnoma strinjam

Ciklamica, kaj pa ima sedaj to vprašanje veze s starostjo? Jaz recimo sem več kot polnoletna pa znam zelooo malo skuhati, ker pač nikol nisem rabla 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close