Kuhan krompir od včeraj?
Njoki, cmoki, vojvodinjin krompir – v bistvu oplemeniten pire krompir, ki ga s dulcem našpricaš na pekač in zapečeš v pečici, jaz vmešam noter samo še malce naribanega parmezana ali pa kake ostanke raznoraznih sirov, tudi mascarpone sem že dala zraven. Ko sem ravno pri mascarponeju, krompir samo narežeš na ploščice (kot za musako – to bi tudi lahko naredila), ga kot strešnike zložiš v namaščen pekač in preliješ z mascaropnejem in jajčkom, lahko tudi samo s smetano in jajcem, seveda ne pozabi zadeve ustrezno začiniti in potem samo še zapečeš v pečici.
Njoki, cmoki, vojvodinjin krompir – v bistvu oplemeniten pire krompir, ki ga s dulcem našpricaš na pekač in zapečeš v pečici, jaz vmešam noter samo še malce naribanega parmezana ali pa kake ostanke raznoraznih sirov, tudi mascarpone sem že dala zraven. Ko sem ravno pri mascarponeju, krompir samo narežeš na ploščice (kot za musako – to bi tudi lahko naredila), ga kot strešnike zložiš v namaščen pekač in preliješ z mascaroponejem in jajčkom, lahko tudi samo s smetano in jajcem, seveda ne pozabi zadeve ustrezno začiniti in potem samo še zapečeš v pečici.
Forum je zaprt za komentiranje.