Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KUBANSKA VSTOPNA KARTA

KUBANSKA VSTOPNA KARTA

Zanima me ali je mozno pridobiti kubansko vstopno karto na licu mesta na Kubi – letališču, ali je nujno potrebno to opraviti doma (recimo na Kompasu). Če mogoče kdo ve kolikšna je cena?

Hvala

Zdravo David!
Vprašaj na agenciji, ki ti je prodala karte. Tedaj, ko sem šla jaz, ni bilo nikogar brez turistične kartice, tudi nisem opazila, da bi jo kje prodajali. Ta kartica je neke vrste viza, če mene vprašaš. Jaz sem šla prek Munchena, kjer se je na sedežu letalskega prevoznika dobila tudi kartica, ki je stala 20€, pri Kompasu pa so želeli letalsko karto in nekaj več kot 5000 sit,da so ti jo zrihtal (za Kompas moraš že kar malo pohitet, da ne boš prepozen).Splača se ti preverit, če jo lahko kupiš na letališču, ker je ponavadi ceneje. Take so moje izkušnje, sicer pa en lep pozdrav in upam, da boš dobil še kako drugo mnenje :))))). Uživajta maksimalno!! LP, melita

Kolikor razumeš z iztopno karto.
Na Kubi je potrebno plačati za iztop iz države ne za vstop. Oktobra je bila takšna karta 50 $,
kupil pa si jo lahko kar na letališču. Midva s partnerjem sva dobila zelo ugodne letalske karte “all inclusive” – z vsemi taksami vred za 450 EUR na osebo.

Ne, posebnost Kubanske vstopne karte je prav to, da je tam ne moreš dobiti, ampak si jo moraš zrihtati prej – najbolje na kakšni turistični agenciji.
Lepo potovanje ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close