Najdi forum

ali je že bil kdo od tukaj na kubi…kaj priporočate…gledam Varadero…kakšne imate izkušnje s hoteli-kater je ok, hrana itd…kaj se splača it pogledat, probat…

razpišite se…

hvala

Varadere pač ne sodi med izkušnje na potovanjuih. Popotniških izkušenj o Kubi najdeš pa tudi kar nekaj, če pobrskaš po forumu. Meni osebno so všeč vsa stara kolonilana mesta (Baracoa, Tantiago, Bayamo, Camaguey, S. Spiritus, Trinidad, Havana=, pa Vinales s krasom in tobakom. Najceneje se spi in je privatno v casas particulares, glasbo se najlepse uziva v casas de la trova ali zvecer na kaksnem mestnem trgu, pijace ne manjka nikjer, prevoz z javnim prevozem je zapletena rec, rent a car funkcionera, ravno tako bicikel..

jaz ne bi šla treking vrjante ampak res na počitnice ležat pa uživat…edin kakšen dan do havane recimo…

hvala vseen

To, kar sem napisala je zelo daleč od trekinga, ampak nekaj idej za potovanje. Če te zanimajo počitnice, pa uvrsti svoje vprašanje v ustrezno rubriko.Pa malo specificiraj, kaj je problem, ki ga ne moreš rešiti v komuniciranju z agencijo, ki ti bo aranžma prodala.

Mislim da je prosila za informacije če je že kdo bil tam, ni pa treba biti takoj tako napadalna

Draga Pika,

mislim, da nisem bila napadalna, še manj pa takoj. Na prvo vprašanje sem odgovorila tako, ker je bilo uvrščeno v rubriko popotovanja in kaj je na Kubi zanimivega za oglede ter kakšni so hoteli. Ker je potem Sasheen odgovorila, da je to ne zanima, sem samo svetovala, kam naj uvrsti vprašanje. In zelo res je, da počitnikarji na forumu pogosto zastavljajo vprašanja, za katera so jim odgovore dolžni dati na agenciji, kjer si počitnice urejajo oz. jih je možno skoraj brez truda poiskati na i-netu. Mislim pa, da tvoj vpis ni pretirano konstruktiven, saj nisi posredovala nobene informacije, samo “napad” name, da sem napadalna. Pa brez zamere.

jao bože sploh ne pišem nikamor več…sem misnla da se samo na SČ kregajo pa vidm da je tle isto…

hvala papa

A pol greš samo malo ležat dol okol se boš pa hvalila da si bila na kubi še za časa Castra! Svašta!!! Definitivno post za počitnikarje!

ja…žal…pač grem iz osebo, ki celo leto in cele dneve dela in doma nima časa za poležavanje, še ponoči ne…

pa take glupe pripombe obdrži zase…res da je ponedeljek in da je še cel teden pred nami pa vseeno…ja vreme se bo poslabšalo…

@sasheen, ne se takoj jezit, res obstoja še forum počitnice,ki je bolj primeren za to.

O Kubi in Varaderu: če še lahko kaj izbiraš, priporočam Guardalavaco.Je vseeno manj instant kot Varadero, je pa nekaj dražja,zaradi prevoza.
o varaderu pa še malce posrfaj po netu,je ogromno izkušenj in podatkov . In upoštevaj, da se tudi tam stvari kar hitro menjajo – da se včerajšnji super hotel lahko kaj hitro spremeni v na slabše, pa seveda nasprotno tudi

@ja
, srakoper, tudi tu imaš prav.in vem, da je nevzgojno..

ok hvala…

kateri forum je pa SČ?

starševski čvek

hehehe:)))

Zivjo Sasheen!

Upam, da se ti ne bo dogodilo nekaj podobnega, kot se je meni pred leti.
Celotno potovanje po Kubi je bilo sončno in vroče. KO sem se za nekaj zadnjih dni prišla spočit v Varadero pa pa je bilo izredno vetrovno, niti enega kopalca v vodi, ker je bil takšen mraz. Da o malih cca 6 cm velikih modrih meduzah niti ne govorim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close