Najdi forum

Malo spemljam cene avionskih kart za Kubo. Last minute variante so kar ugodne. Toda ker je odhod
zelo kmalu po nakupu karte, me zanima koliko časa čakaš na pridobitev vize? Je možno dobiti vizo v enem tednu? Trenutno je karta (let je 10.06.) do Varadera za 14 dni 90.000. Toda ali lahko pridobiš vizo tako hitro? Kakšen je ubistvu sploh postopek pridobitve vize?

pozdravček

Rabiš samo turistično vizo (lahko bi rekli “turistično vstopnico”)!
Vprašaj na Kompasu!

Dobiš na letališču za 10 dolarjev!

Torej to ni tako, da bi moral na veleposlaništvo in opravit cele kolobocije kar se papirjev tiče?
Kupiš avijonsko karto, na letališču dokupiš še vizo in via la Kuba!

Jaz ne bi šla na varianto nakupa turistične kartice na letališču. Preko Kompasa jo dobiš v enem, dveh dnevih, in jo imaš vsaj v rokah, preden odpotuješ od doma!

Pred dvema letoma smo potovali na Kubo z agencijo TUI. Leteli smo iz Munchna in smo kar na letalu izpolnili obrazce za turistično vizo, bila je vključena v ceno.

Tako je! Turisticno karto dobis kar na letaliscu oz. kot je ze kolegica napisala lahko tudi ze na avionu. Preveri se ceno na http://www.ltur.de – pod SUPER LAST MINUTE. Jaz sem nasel ceno iz MUC do Varadera za 150 Eurov. Ampak jo zal spustijo 2, 3 dni pred odhodom.

Lep pozdrav

Ja, to je bilo možno, ker je bila že vključena v ceno, bi rekla. Sama sem bila na Kubi že večkrat, vedno sem si priskrbela tur. kartico že v Sloveniji. Sicer pa vsak po svoje, a ne 🙂

Če greš v popolnoma lastni režiji – Kompas!
Nima smisla, da kompliciraš. Lahko se ti tudi naredi, da ti tam kaj komplicirajo! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close