Najdi forum

Če kdo potuje v kratkem na Kubo, pa bi se rad oborožil z informacijami, z veseljem pomagam!
farfalla@email.si

Zdravo, prosim za nekaj informacij za Kubo!

novembra potujem v Mehiko in nato tudi na Kubo.
Zanima me predvsem, kako je z poletom iz Cancuna na Kubo! Če mogoče veš ali je treba karte rezervirati naprej? Cena?

Če mi mogoče lahko poveš kje si zrihtam viso za Kubo, če jo sploh rabim?

Kako je kaj cenovno tam? Prenočišča, hrana, prevoz? Potujem bolj budget!

Ajd, hvala ti in lp

Sam sem si let. karto kupil kar na letališču v Cancunu – takoj po poletu iz EU. Sicer za let iz Meride in čez dva tedna (mi je tako bolj ustrezalo). Avion je bil bolj prazen kot poln. Viza je bila v sklopu let. karte.
Več pa Naty…..

Hoj Marko !
Tudi mene zanima ta pot…mi lahko poveš s katero let.družbo si letel in cca koliko si plačal za karto ?

Hvala !

blazg,
V zvezi s tvojimi vprašanji imam pripravljen en 9 strani dolg sestavek o Kubi, kar je absolutno preveč za tale forum. Ti ga pošljem na e-mail, če želiš izvedeti kaj iz prve roke. Lahko mi pustiš svoj e-mail naslov v poštnem predalu, ki je na tej strani.

Lp, N.

zaradi mene lahko ima tudi 900 strani , to nič ne spremeni :
– v nekaj tedno se bo začela invazija militantno razpoloženih američanov iz miamija
– za obisk koncentracijskega taborišča je enini odgovor ne
– kar se je zgodilo tomotu se lahko tudi vam
– na kubi je sedaj na tisoče vohunov , diverzantov , specialnih enot
– revolucija po meri amerike bo kmalu , ali vam je to všeč ali ne , ker tako kot je sedaj na kubi ne gre več napre

z guantanomom se ne strinjam , ampak če posplošimo , amreriške varnosti niso ogrozili patriotsko vzgojeni ameriški državljani , ki jih zanima mir , blaginja in dolarji !

potovanje sedaj na kubo v straih ruskih letalih je big risk – potujte v normalne demokratične države nikakor pa ne na kubo

Kje ti vidiš stara ruska letala??? Če letiš iz Evrope boš zagotovo letel na A330/340 ali na Boeingu 747/777/767.

Pa zakaj misliš da so vohuni šele sedaj prišli na Kubo? Kar se je zgodilo Tomotu nima veze s Kubo.

hahahaha lord…
tudi jaz nisem iz Meride letel z ruskim frčoplanom – je bil kar Fokker od Aerocaribe (mislim, da je zdaj pod Mexicano)

seveda, potujte v “demokratične” države: zda, afganistan, irak….
menda bo čez čas mogoče potovati tudi v demokratično sirijo, libanon in iran 🙁

Joj Lord, zbudi se ali pa en dan pejta s Samosom na kavo in se pogovorta, kako bosta odstranla Castra in rešila Tomota…

Ja, prav bolno je že to, kako vedno nekdo svinja po kakšni dobri temi.

Sam res, da se ti da Lord…kaj kar naprej nekaj bluziš…dej ogovori takrat, ko imaš kaj pametnega za povedat al pa če te kdo vpraša….a ti zmoreš bit kdaj tih spoh ?

če ste gledali dokumentarec o kubi , 2 del , včeraj ste opazili da je izrazito pro kubansko narejen , pa kljub temu ni nobene hvale o castru , večen dvom kdaj se bo kuba rešila starega.
Če ne bi bilo milijard dolarjev od rusije in amerike , sedaj pa od večinomoma hopa cupa / oprostite če niste med njimi ampak otipovanje zadnjic domačink turistov ni v evropi v navadi na javnih mestih / kar je tudi pokazal dokumentarec. poceni sex za enkaj dolarjev , eksotika ki jo najdete tudi na slovenski obali , turistična evforija. sve to doživljajo turisti , ki tam letujejo poceni , domačinov pa ne vidijo.

njihovih plač do največ 50 evrov mesečno , njihove bede , sistema ki bi se zrušil če ne bi bilo milijonov turistov , in osnovni problem kube je tudi če dovoli turizem in vlaganja demokracija.
verjamem demokracija a la amerika ni vam všeč , nihče od vas se pa ne pritožuje na skoraj ameriško zvezno državo sloveijo.

eno je turizem , drugo pa demokracija.

in kuba dokler se ne reši starega ko imela komunizem , ki se ga celo lastni komunisti sramujejo.

…lepo je brati nekoga, ki nima pojma o realnosti tam. bravo lordwaless, prekašal si sam sebe s tem postom.

realno povedal , predvidevam da je tvoja plača vsaj 1000 evrov na mesec , lepo je govorit lepo o kubi z tisoči evri na bančnem računu. kar je pokazal dokumentarec je realnost , in se ti ne smilijo kubanci v koncentracijskem taborišču , iz kateraga lako kadarkoli odidejo , če pa nimajo za letalo ker je to pri njihovih plačal nemogoče / mogoča in zelo razšiljena prostitucija z katero si je mnoga kubanka plačala let v miami /
jim ostane amo splav in 150 km do miamija , vmes pa morski psi , valovi in ne preveč prijazen sprejem v miamiju / ameriška emigracijska politika ni naklonjena kubancem /

zgodba o kubi je jasna , živi tam v tej bedi samo en teden pa bo vse jasno / pusti vs ekartice in denar doma /

kakorkoli že v nekaj tednih bo zgodba o staremu in kubi zaključena. bo ameriška , a vsaj svobodna , razširjenost prostitucije in pijančevanja pa je na kubi napram evropi resen problem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close