KUBA
Definitivno me zanima Kuba v mesecu decembru. Oz. iz decembra v januar, a tukaj se da uskladit z datumi, ker nimam problema z dopustom. Planirala sem za tri tedne, kaj si nameravam ogledati, maximalno kaj lahko vidiš v treh tednih. Če te zanima javi, pa ti napišem okviren plan.
Trenutno še nimam sopotnika oz. sopotnice, tako, da se lahko dogovoriva, res pa je da je december še daleč, a jaz zagotovo grem.
l.p.
Pot
Ja sem v vsakem primeru zainterersiran! Javi mi kak pa kej maš v planu, se mogoče gdaj kje dobima in se pomenima!
peter.megli@hotmail.com
hej hoj
jst mam tud namen zagotovo jit na kubo v decembru /januarju. sopotnika se nimam, tak da če se boste kej menil, dejte pol k se bo blizal datum odhoda, kej bolj natančno povedat, da se kje dobimo. pa magari na kubi:)
uzivajte in planirajte do takrat:) jst pridno zbiram informacije od unih k so tm ze bli:)
barbara
Ojla, “Pot”,
sama sem tudi zainteresirana za Kubo, glede termina bi se dalo uskladiti, predvsem pa iščem sopotnico in ne sopotnika … Če si za to, da se spoznava in kaj več pomeniva, se oglasi na andrejuska@gmail.com
Upam, da se slišiva! 🙂
pa pa
Forum je zaprt za komentiranje.