Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KUBA URGENT PROŠNJA

KUBA URGENT PROŠNJA

NAPROŠAM DOBRO DUŠO, KI SE V TEH DNEH ODPRAVLJA NA KUBO, DA SE MI JAVI, KER BI RAD ENI GOSPE, KI MI JE ZELO PRI SRCU, POSLAL TABLETE ZA GASTRITIS, KI SE JIH NA KUBI NE DA DOBITI.

HASTA LUEGO, PA VABLJENI TUDI K OGLEDU MOJIH SPLETNIH STRANI “KUBA ZA ZAČETNIKE” http://www.studiomaksima.si/kubaweb/cubaindex

a se boš z njo tudi poročil?

kaj jih ne mores poslat po posti?

Lord ti si mal smotan. Ma ne mal orenk!!

Tudi jaz tako mislim. Pa ne samo zaradi tokratne cinične opazke. Nasploh so Lordovi odgovori pogosto nekonstruktivni in psevdo smešni. No, morda pa se bo poboljšal, dajmo mu šanso.

SE STRINJAM!!! TALE LORD GA RES MAL SERJE. HOCEM RECT—-TEZI!!!!

ej lord, eno stvar bi te prosil, a mi lahko prosim das svojo telefonsko stevilko. Rad bi te spoznal. Ti mam nekaj za povedaat, sam ne bi prek foruma, bi ti raje povedal osebno… saj stekas. Ajde, bodi prijatelj pa mi daj svojo telefonsko, da se ne trudim prevec.

zgleda, da se je tale Lord kar malo prestrašil, da se več nič ne javi. očitno ne prenaša dobro, če kdo pove kaj takega preko njega. upam, da se je malo zamislil.

sploh ne štekam takega folka. pa kaj mu je treba tko zajebavat neznane ljudi. jaz tle hočem pomagat eni gospe ki ne dobi tablet na Kubi, on me pa zajebava. aj ne rečem če bi ga kaj provociral ali ne vem, sam tko, na suho, ej! to sem mu hotel povedat, tko osebno, na štiri oči. še ena taka provokacija pa se bom res potrudil da ga najdem osebno!

očitno naših sporočil ni prebral. jaz takih ljudi tudi ne razumem. ne vem zakaj sploh piše kaj na ta forum, ki se mi vsaj zdi, da je bolj za odprte ljudi in take ki radi potujejo, ne pa za take ki provocirajo. ne sekiraj se, jajc itak nima da bi ti dal številko.lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close