Najdi forum

kuba, prihajam!

če bo vse z internetom na Kubi delovalo, lahko že moja prva poročila v živo iz Kube berete v soboto, 6. marca, na spletni strani KUBA ZA ZAČETNIKE, ki se je preselila na naslov http://www.cubateamo.com
Morebitne slovenske popotnike, ki bodo do konca marca na Kubi, vabim na drink v Havani!
Alan

hvala za povabilo na drink . a boš tud tam od nas prčakval da bomo s tabo hrvašk govoril al bomo lahko tud špansk?
eviva

amigo yo no te conosco, pero me parece mejor que hablamos esloveno porque el espanol no lo hablo muy bien, aprendendolo por la calle en Cuba, hablo mas o menos idioma cubano (espanol cubano).
Oyiste, chico?

Slovenobanc, ogledal sem si tvojo WWW stran.

Kar zanimiva, samo tisto o jineterah ne drži.

Vprašaj skoraj vsakega kamionarja, ki potuje na vzhod (vključno z Ukrajino), pa ti bo povedal, da se samo drugače imenujejo.

lp

bv

Eno vprašanje za slovenobanca: a si se ti naučil španščine na Kubi, ker si večkrat tam, ali pa si šel kdaj na kakšen tečaj? Jaz znam tolk da razumem kaj si zgoraj napisal ( pa sem se sama naučila), ampak bi si rada še bolj izpopolnila znanje…drugače pa uživaj pa spij kakšen mojito še zame, lp

katja

španščino sem se naučil na Kubi, “por la calle” (na ulici). Po treh obiskih Kube sem jo tekoče govoril, vendar o slovnici nisem imel pojma! Zato sem na četrti Kubi šel na tečaj španščine na univerzo v Havani, ki je bil tako slab da jih ni besed, s katerim bi se to opisalo. Tečaj je vseboval vsakodnevni 4 urni monolog profesorice. Tako še vedno o slovnici nimam pojma.
Kar se mi zdi pomembno omeniti je to, da govorim italijansko (tekoče) tako da je to bil temeljni razlog zakaj sem se lahko zelo hitro naučil španščine (pravzaprav kubanščine)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close