Najdi forum

KT

Zanima me, če imate že kaj informacij o obližih, ki služijo kot zaščita pred nosečnostjo?

drugače pa me zanima kakšne izkušnje imate s svojimi KT (imam Logest in me skos neki trebuh boli). Rada bi jih zamenjala pa bi rada nekaj mnenj prej slišala še o drugih KT:)

LP

ojla, imam tudi jaz logest in na začetku sem imela precejšnje probleme (slabost, driska, razdražljivost, nobene volje), po enem letu se je pa uredilo in ni nobenga problema več.

Jaz uporabljam Diana35 – nikoli mi ni bilo slabo, nič se nisem zredila, koža se mi je izboljšala. V glavnem jaz sem zadovoljna. Edini problem je menda, ko jih nehaš jemat – ko ti koža “zacveti”!!

udb

HJA JST SM TUD MELA LOGEST PA SM NEHALA SAM ZATO K NE DOŽIVLJAM ORGAZMOV PA TUD HITR SM ŽIVČNA BLA ENOSTAVNO HITR SM U JOK PADLA ZDEJ JE BOLJŠ,DA MI JE TUD ZA KŠNE STVARI VSEEN PA SE SPLOH NE SEKIRAM NE VEM JEMALA SM JIH EN LET PA JE BLO RES STRESNO NISM PA MELA PROBLEMOV Z BRUHANJEM ,OBOLENJEM TREBUHA.ITD

RAJŠ KONDOME UPORABM PA TUD ISTGA PARTNERJA MAM TKO,DA NI PANIKE

Tudi jaz sem uporabljala Logest in so bili stranski učinki grozni-glavobol,živčnost,slabost…pa sem prenehala in je vse o.k.Za obliž sem slišala,vendar jih pri nas še ni.

po logest sem zivčna po cilest sem mela migrene inn ekceme z femoden sem dobila 4 kg v enem mesecu …… kondomi so najboljs

Jaz sem eno leto jemala Diane35,pa nisem mela nobenih težav,po pol leta se je pa začelo,vsak dan napihnjen trebuh,suha koža,da sem kar gubice okoli oči dobila,rdeče izpuščaje okoli ust,noge so me na vsake tok časa srbele in ko sem se popraskala,je ratalo polno rdečih mehurčkov,aja pa še shujšala sem za 3 kile,kar mi pravzaprav tudi ni blo ne vem kako uredu,ker sem že tako bolj pri ta suhih.Zdaj sem jih nehala in poglej ga zlomka,vsi ti problemi so izginili. Me pa zanima,če ste imele punce kakšne težave ko ste nehale s kontracepcijskimi,ok nereden ciklus,kaj pa povečan beli tok?Meni se zdi,da je zaradi tega,nisem pa prepričana.

Jst pa imam logest pa se mi sedaj zdi da se stanje izboljšuje. Sem pa jih vmes nehala jemati in sem shujšala za 4 kg tako da je kriza( jih imam že tako bolj malo). Sedaj jih spet jem vendar se še nisem zredila. Prej pa sem imela cel kup tablet, po enih sem bla živčna kot pes, po drugih sem se zredila (napihnila) in bolel me je trebuh, skoz me je napenjal in imela sem drisko,po tretjih me je non stop glava bolela. Skratka skoraj vse so mi naredile določene težave.

Jaz sem po petih letih nehala jemat Minulet, morm rečt, da je bla to 100 % najboljša kontracepcija, ker me je do sexa popolnoma minilo, da “spremembe” sluznice sploh ne omenjam (občutljivost in izsušenost).

Spomnim se, da na začetku sem se zredila za približno 7 kil, mozolji so pa rastl k gobe po dežju -v roku pol leta so te stranski učinki izginili.

Ko sem nehala jemat Minulet pa je bila prva menstruacija mal bolj močna, po tem se je pojavil IZDATNI beli tok, ki pa je po dveh tednih “poniknil”. Sploh pa mam z belim tokom zdaj manj problemov kot ob uporabi KT.
Vmesnih krvavitev nimam. Menstruacija je točna, mogoče tud zato, ker je bla točna že preden sem začela jemat KT.

Sem pa premišljevala, da bi pred poletjem začela z Logestom, pa očitno bo treba še dvakrat premislt.

Jest mam res veliko tega belega toka, in me je kr sram, da bi moj fant videl moje spodnjice zvečer, saj so vse od tega, pa sem mislila, da se to po puberteti konča.
Mene skos neki trebuh po Logestu boli in danes sem na moje presenečenje opazila še to, da nekaj krvavim in to med jemanjem tabletk.
Odločila sem se , da z vsem preneham in grem nazaj na kondom, vsaj za nekaj časa.
Bo pa fant mal trpel 🙂

Jap! Diane35 sem nehala jemati po slabih 3 letih, zdaj sem pa mozoljasta ko kaka pubertetnica (še takrat nisem imela toliko mozoljev). :O((((

Jest sm mela tut ful mozoljev po prekinitvi z Minuletom, še dobro, da so bile takrat poletne počitnice, da me niso vidl, ker bi se me še kdo ustrašu!

Ženske, preberite si na forumu kardiologija poste pod temo možganska kap, pa vas bo minilo jemanje kontracepcijskih tabletk!

Jemljem Diane35 in mi je hudo žal…Že dva meseca imam nagravžen rjav izcedek. Klicala sem zdravnico ta pa mi je dejala, da se mora organizem navaditi.V redu sem rekla..Samo to traja že malce predolgo… Spolnim odnosom s fantom se izogibam ravno zaradi tega. On pa je prepričan, da ga nima čist nč več rada. Sem mu vse pojasnila, on mi pa reče, da njega to ne moti. Moti pa mene. In kadar popijem tabletko, mi je pol ure za tem tako slabo, da moram direkt v postlo…Mislm, prou žal mi je, da sem se odločila za njih. In sedaj, ko berem vas, …..”koža se razcveti”….jao

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Jaz sem zaradi teh tablet zbolela za globoko vensko trombozo.

oprosti, ampak a lahko razložiš kaj je globoka venska tromboza? N vem, kaj je to……

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Jaz jemljem Harmonet kakšne tri mesece, pa zaenkrat še ni nobenih težav. Edino napenja me občasno, ampak to me je pa tudi že pred jemanjem, tako da najbrž ni vzrok v tabletah. edino prvi mesec so me prsa bolela, zdaj pa je tudi to izginilo.

Ja najbolš bo, da vse s tem prenehamo in naj zdravniki izumijo začasno kastracijo in uživajmo, ko pa bomo hoteli naraščaj, bo pa spet poskrbljeno, da bodo spermice “skakale” naokrog 🙂

Zdravniki očitno niso na naši strani, ker drugač bi se moški nažiral s tabletam, tko se mormo pa me!

A ima slučajno katera izkušnje – namreč imela sem zelo skodrane lase, ki so se mi začeli ravnati – po moje ravno zaradi kontr.tablet! Je to možno? Mozolje sem izgubila, moje kodre pa tudi!!!!

udb

Tudi moji kodri so šli neznano kam po začetku jemanja tablet…
Sedaj sem pa šele pol leta brez njih, tako, da se mi zaenkrat pomirja koža, polna mozoljev, ne vem pa ti še povedati, če so lasje kaj bolj kravžljasti……

sm zdej v DM odkrila ful dobr gel, k si ga namažeš zvečer ko greš spat in ti sčisti pore in morm rečt da je bolš že pol trikratnem nanosu.

Je pa ta stvar: Clear Pore treatment od Neutrogene
sicer stane 1700 sit ampak se splača.
Probite

Jst jemljem diane 35,že par let in se mi je koža zelo izboljšala. Upam, da se mi ne bo pol razcvetela, halo? Kakšne novice. no ja, drugače me mal glava boli in mogoče res od tablet, ker me konstantno boli, ampak kokr berem niso nobene tablete popolne.
A ima katera ful dobre izkušnje s kakšnimi tabletami?

jemljem minuletke in se ne morm pritoževat … prijetno:) so se mi povečale prsi, sicer mal bolijo tik pred mensto, drugih težav pa ni …

Jemljem Trinovum, vsega skupaj 9 let (najprej 4 leta, pa 3 leta pavze, sedaj zopet 5 let). Nobenih težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close