Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KT-katere

KT-katere

Zanima me ženske, po katerih KT ste se najbolj zredile in po katerih ne. Vem, da različno vplivajo, ampak vseeno… Hvala

Meni Femoden zelo ustreza.

Jaz sem na začetku jedla Stediril M pa se telo ni najbolje odzvalo na njih (sem se zredila, slabo počutje v dnevih ko jih nisem jedela). Vse to pa zaradi prevelike doze hormonov. Sedaj pa jem Cilest pa sem full zadovoljna.

Najprej sem jemala Minulet pa se nisem zredila, potem sem jelama Diane 35 in se zredila še nekaj več kot 10 kg, potem pa sem prešla na Logest in je bilo tudi vse ok. Tako, da priporočam Logest. Imajo najmanj hormonov. Ampak pač na vsako delujejo drugače. Enako količino hormonov imajo še Harmonet, za katere pa je gin. rekla, da lahko, da bodo na tržišču, lahko pa, da jih bo proizvajalec umaknil.

Najprej sem imela minulet in sem se kljub majhnemu številu hormonov precej zredila.Zdaj pa imam Harmonet in nimam nobenih problemov

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

Jaz jemljem Logest pa se nisem nič zredila

Tudi jaz z Logestom se nisem nic zdredila in sem zelo zadovoljan z njimi. Je pa res, da nisem prej poskusila nobene druge.

Femoden; v času jemanja nisem imela nobenih težav. Sedaj ko sem jih nehala jemat, pa se M po 4 mesecih še ni popolnoma uredila.

Zadovoljna s Cilest. Zredila se nisem nič, nobenih stranskih učinkov.

Aja

diane35 že več kot štiri leta- nič se nisem zredila, še shujšala sem.Ne vplivajo pa na vse ženske enako.Moja sestra se je po Logest zredila pa Minuletu pa ne.Pač ji ene tablete bolj ustrezajo kot druge.Treba je poskusiti, drugače ne gre.

Jaz jem Cilest in se nisem zredila niti za dkg, še shujšala sem mal. Prej sem jemala že Diane 35 in pa Minulet, pa se tudi nisem nič zredila. Zamenjala sem jih zaradi pomanjkanja poželenja.

Cilest – ok !

Kaj pa Stediril M?

Jz mam Stedril-M. Vse o.k. Nič se nisem zredila.

Jaz jemljem diane 35 in sem se zredila

“Jaz jemljem diane 35 in sem se zredila”-no, pri meni je enako.

Me pa zanima, glede na to, da je ta tema ravno aktualna,ali je potrebno tabletke, jemati vedno natacno ob istem casu, ali je vse OK tudi pri eno- ali dvournem zamiku?

Ali pa naprimer, ce zelim prestaviti jemanje tabletk iz vecera na jutro?

Mimmi,
če bi rada prestavila jemanje iz jutra na večer, je bolje, da vzameš en dan tabletko zjutraj in nato isti dan še zvečer (zadnjo iz zavojčka) in nato vsak dan samo še zvečer.

LP!

Aja

stediril m ne bo več…so ga zamenjale microgynon…..dve kilci sem celo dala dol….

hvala Aja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close