Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ksiht na pomoč :)

Ksiht na pomoč :)

Jest se bom zmeri mlad počutu. 🙂

Za “osebne podatke” mam pa mejl… :))) Sicer pa tud ti nisi odgovorila. Kot ponavadi…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

ni potrebno napisat.

sem ti samo hotela povedat, da enih stvari pač tle gor ne bom pisala in zato ne bodo prletele nikamor, jih pa tud ne bom spraševala…

Sej tud nism mislu… 🙂

ti pa kar vse po spisku na tvoj mail vabiš?

a nimaš dovolj enlarge your penis, mortage your house, win a holiday, get free diploma in ostalih zadev?

ti tud še nisi povezal blebetanja na forumu z realnim ozadjem…

ti bo ratalo al še tuhtaš?

Jest sm itak hiperproduktiven. Če lahko tukile za hec naklofam sto mesidžev, tud mejl ni noben problem… Je treba mal popestrit vse tiste pufe, penise, viagre itd…

Ampak, kaj ko ste večinoma čist neresne… Pa pr teh letih… :)))

Ne bo. Pa sploh ne tuhtam, ker je škoda cajta in nima smisla.

Lahko je res 0 al pa 100%. Vse kar bom iztuhtal bo le v moji glavi. Z iluzijami se pa ne ukvarjam. Nenazadnje lahko zdajle debatiram tudi z lastnim starim fotrom… :)))

hmm, ne vem no, anonimni forumi…

tista, ki jih vzame preveč zares pa pol sem gor piše, kaj ji je storiti, ko jo fant iz čveka zapusti… verjetno si kakšnega takšnega že opazu.

ampak se mi pa čudn zdi, na moškem čveku pa nisem opazila, da bi kakšen preveč jamrau, da ona ni bila resna…a ti ga pa?

…poznaš (to manjka še od zgoraj)

zdej si se pa za starega fotra odločil?

O, a si že doma?

Dedci trikrat mn jamramo, boli pa glih tolk al pa še bl. Tist, k gre na forum jamrat je že tolk v k…. da mu ni več pomoči…. :)))

Sicer pa, vsak neki išče. Al tuki al v resnic, al pa oboje…
Kwa pa iščeš ti, glede na to, da orto preveč visiš tukaj?

Pa čist resno, a ne bi šla midva na mejl, ker če ne si bom čist uniču svoj renome na forumu… :))))

ja bi šla, vendar mi hotmail nekaj serje. ga že od zjutraj ne uspem uštimat. lahko ti pošljem, sam nič ne bi nazaj dobila…

hmm…se urim v kritičnem razmišljanju, ki je potrebno za dokončanje neke pisne stvaritve…tle okol mislijo, da kako sem pridna, ko ves čas visim na računalniku…

men se zdi, da je ratalo, preveri

Pa sej si pametna punca, kaj ne bi ratal…

Hm… kritično razmišljanje. Pelje v sarkazem, cinizem, občutek superiornosti… Ne bit preveč kritična. Kako je že blo tist?

Mam ostriženo glavo, pa platfus,
ampak vse kar se dogaja okrog mene gledam strogo kritično… :)))

A ja… he, ne poznam nikogar na teh forumih. Vsaj ne da bi vedel. Tistih ta najbl osladnih čist sigurn ne, za ostale pa – you never know… :)))

Enkrat se mi je ratal s tanajaboljš prjatlom skregat… Ampak, ne na tem forumu… :))) Se še dons reživa na ta račun…

Hej, ali pri tej jari kači sploh še veste, kaj je tema?

Ali sploh še obstaja rdeča nit?

jo nkol ni blo……….

Ti je že respect odgovoril….;)))))

Rdečo nit majo sam tamponi.

hahahahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close