Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Krvodajalci javite se

Krvodajalci javite se

Odgovor na objavo uporabnika
krvodajalka, 18.02.2022 ob 16:19

soft, 18.02.2022 ob 10:21

Poznam kar nekaj ljudi, ki so darovali redno kri in imajo sedaj težave zaradi tega. O tem pa vsi skrbno molčijo. Ljudje so spregledali in ne darujejo več. Kako bodo bogovi v belem to reševali pa ne vem

Za Soft: kri darujem že cca 20 let. Kakšne težave po tvojem lahko pričakujem in kdaj?

P.S. Če boš slučajno kdaj potreboval/a mojo kri, ti jo z veseljem požegnam imam namreč nulo. Za prvo silo ti bo moja krvca že pomagala preživeti.

Čez cca 10. Sem vesela, da vam zdravje dobro služi, naj ostane tako.

P.s.:  ne, hvala. Odstopim bolj ‘humanim’. Kar je pošteno, je pošteno.

Saj pa vidite, da so Robi in njegova sodrga na delu. Ne se ozirat na take.

Hahaha, ja itak, da se je izkazalo, da je anticepilni šodr ne samo na smrt presran, da bo s cepljenjem v telo dobil smrtonosne klice, antene in kar je še tega, pa da bo čez par let umrl, ampak ga je strah tudi igel, pa si zmišljuje tekih teorij zarot tudi pri krvodajalstvu.

Najbolj zanimivo pa je, da bodo ti anticepilski antikrvodajalci, če bodo potrebovali, dobili kri nas cepljenih krvodajalcev, hahaha. A ne bi vi anticepilci raje kar nekam zapisali, da se odpovedujete transfuzijam, ker okužene krvi enega kovid cepljenega vakserja pa že ne boste vnašali v svoje telo.:))))

Sicer nikomur ne želim bolezni, poškodb, amapk vseeno pa me zabava misel, da Robiju in njegovim somišljenikom na operacijski mizi dajejo transfuzijo krvi, nas cepilcev.

ses trinjam, 18.02.2022 ob 10:11

Krvodajalstvo se bo spremenilo , to je dejstvo. Zdravniki, ki hlastajo za abnormalnimi plačami , želijo, da se kri daruje zastonj. Kri je dobrina in z njo se trguje kot z vsako drugo dobrino. Ponudba in povpraševanje.

Žal mi je, da je to naše zdravstvo privedlo ljudi do takega razmišljanja.

Naši starši so darovanje krvi vzeli kot dobro za celo druzbo in da se reši življenja…

Izprijenost našega zdravstva… prejemanje podkupin zdravnikov, namerno ustvarjanje čakalnih vrst, komolcanje starih zdravnikov nad mladimi, ki so raje pot našli v tujini…

Puščanje bolnikov na milost in nemilost s hudimi bolezni, pa je imela prednost bav bav corona…

Kjer so tudi ob nujnem sprejemu otrok -opekline, huda vnetja… čakali na rezultate testa…

Res se sprašujem v katere pore zdravstva bodo še s svojim izsiljevanjem posegli…

Kaj pa Hipokrat, dragi moji?

Jehovci nočejo prejeti krvi, je v nasprotju z njihovo vero. Vsaj tako pravijo. Seveda, če je nesreča in jih pripeljejo v bolnico na operacijo, jim vseeno dajo kri, če je potrebno.

Ampak zanimivo, da jehovci ne lapajo proti krvodajalstvu in podobno.

Tile monovski Robiji in drugi antivakserjei pa bi na operaciji z veseljem prejeli tujo kri, lapajo pa proti krvodajlstvu.

Pa naj jih človek razume, če jih more. Zboljeni do lune in nazaj.

Ne morem verjeti kakšne eni pišete.

Sem krvodajalka in vedno bom. Brezplačno.

Obačasno dajem kri. Ja, brezplačno. Tudi za razne Softom pa Robijem pa podobnim monovskim hujskačem.

Pa ne nisem samo proti Covidu cepljenja, še marsikatero drugo cepljenje imam za sabo.

Torej, Robi, kaj porečeš na to, da se na operacijskih mizah, ko ljudem dajejo s kovid cepljenjem okuženo kri, dogaja genocid?

. https://youtu.be/HPlezBtvtw0

sem daroval ta teden po dolgem času.., včasih sem redno  2x na leto, pol sem si pa malo  pavze vzel…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close