Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika krvavice brez pečice

krvavice brez pečice

lepo prosim za urgentno pomoč Danes imam v planu krvavice, pa mi je crknila pečica in sedaj ne vem, kako naj se jih lotim. Je sploh kakšna možnost, da jih pripravim brez pečice? Mikrovalovka? Ponev? Kako? Hvaležna za vsak nasvet ali idejo.

Jaz že nekaj časa pečem krvavice kar v ponvi na štedilniku…sicer imam malo bolj pošpricani vse naokoli,je obvezna generalka ploščic in okolice štedilnika.

LP,Hali

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

uf, torej je še upanje zame?! Koliko časa in na kako močnem ognju jih pa pečeš? KAko pogosto obračaš? Mislim, da bi mi zneslo brez špricanja, če bi si pomagala z mrežico za pečenje.

Najprej malo prebodem z vilicami ovoj, potem pa pecem pokrito na neprevroci plosci. Pustim, da se spodaj naredi skorjica; tako lahko obrnem in popecem se z druge strani. Na koncu odkrijem. Se lepo zapece, ne sprica in ne poci. Lp

Uf zdaj si me pa našla….odvisno kakšne imaš krvavice…ali bolj debele,ali tanjše..jaz imam pokrito s pokrovko in kar na ful(plinski štedilnik)…imamo radi,da skorjica hrusta…drugače pa vmes poskusi…

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Hojla!

Jaz pečem krvavice vedno na plinu v teflonski posodi. Po krvavicah razmažem malo masti, plin dam na malo in pokrijem. Vmes jih obračam, so okoli in okoli pečene.

Lep pozdrav in dober tek!

Mihaela

Krvavice vedno pečem v ponvi na masti. Preden dan krvavice pečt, jih premažem z mastjo, tu in tam prebodem z zobotrebcem in na počasnem ognju pečem. Pečem jih vedno nepokrite, ker se na pokrovki dela kondenz in kaplja v maščobo ter poka. Tako lahko tudi krvavice počijo. Na koncu šele raztopim zraven malo ocvirkov, da z njimi izboljšam okus repi ali zelju.
Še to: najboljše kupljene v trgovini so kamniške krvavice.
LP

Jaz jih vedno pečem v ponvi, pokrite z Wonder Cookerjem.

ženske, hvala vam. Več kot odlično uspelo. Mislim, da odslej sploh ne bom več pripravljala v pečici, ker so mi te v ponvi dosti bolje zapečene. Pa se je smola prelevila v novo izkušnjo s super izzidom. ŠE enkrat hvala.

…Prosim, smo na razpolago :))) Vesel je dan, ko kaj uspe !!! Babi

Jaz sem jih do nedavnega le v pečici, dokler nisem bila na obisku pri znanki, ki jih je delala v teflonski ponvi. Kar zasmejalo se mi je in sem tudi jaz naslednjič poskusila tako. Dobro se je izšlo, naredila sem jih v teflonski ponvi na plinu in je uspelo. Dodala sem svinjsko mast in jih tudu prepikala z zobotrebcem. In odslej jih več ne bom pekla.
Sončen pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close