Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Pa zakaj tolk petelinjenja, kdo je boljši, kdo je slabši, opletanja z izrazi, kot je beta fagots in podobno..ne razumem dobro tega..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

SS officer, Sodnik Spider se je prvi oglasil, sklepal da so vse izpovedi osebne 🙂 No nima veze. Spider imaš prav, ni nikogar za (na)učit tukaj a.k.a. NEMA SPASA ;D

Saj niso ostali na portalu, reality check vedno pride…sicer pa nagovoru jo je in mu je ratal…tko kt bo vama s filozofko z mal sreče in predrznosti z obeh strani.

Pol pa reala pa na polno 😉

Spider, moraš razumeti, da je Dater naštudiral vse aspekte alfa samca, samo poglavje o tem, da pravi alfa samec za potrjevanje svoje funkcije ne potrebuje žaljenja ne žensk ne moških, je preskočil. No, toliko o teoretikih… :)[/quote]
Kdo pa pravi, da bi pred tabo moral biti nek alfa? Briga mene kaj sem. Vazni so rezultati. Zakaj bi ob argumentaciji neke trditve ali cesa ze skrival relevantne osebne izkusnje.

O temu kako malo sem pravzaprav o sebi povedal, se hvalil, po vase, nekaj pove ze to, za koga me se vedno marsikdo ima. Ono, vratar, lol.[/quote]

Pred mano? Hahahahaha… Pa tako velik je svet, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To je life, ejga.

To meni ni lajf. Taki nakladači, kot je oni zgoraj, so meni samo druga plat kovanca od raznih Robijev in podobnih. To neko repenčenje “jaz sem alfa jaz jaz” je brezveze. To je isti način repenčenja, kot “mi resni, mi mi”. Mislim, da se poba samo samoopogumlja malo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za NekulturnegaSamozavestneža:

Your style ? 😀

[img]http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aNZgMq6_460s.jpg[/img]

U approve? 🙂

Ni lih moj stil. Ne bi bil pa nič proti, če bi kdo tako ravnal z ženskami.

Ne vem koga želite prepričat, da mate vse nagruntano. Ampak sej ste luštni v tej svoji mladostni nabitosti.

Roko na srce, ste pa še precej nezreli, tič vam stoji 3/4 dneva, briga vas za intelektualno podstrešje, še manj za spoštovanje in srčnost in ste fokusirani zgolj in samo na fizičen izgled. Tudi to mine. Ko odrasteš 🙂

Zakaj pa se potem tudi 40, 50 letniki obračajo za prikupnimi mladimi študentkami in jih bulijo v rit ? 🙂

Zakaj pa se potem tudi 40, 50 letniki obračajo za prikupnimi mladimi študentkami in jih bulijo v rit ? :)[/quote]

Naj se, vsaj dokler še dobr vidjo 🙂 A misliš, da se 40, 50 letnice ne obračajo za gajstnimi mladci? Pa cougarce pa to 🙂

Na kratko, zato:
Racio
sprejemajoči racio postane zelo razumevajoč do drugače mislečih in se z negativno reakcijo odzove samo v primeru, ko z druge strani zaznava izrazito vsiljevanje drugačnosti ali pa, ko nekdo s svojim ravnanjem povzroča večjo škodo. v nesprejemanju pa racio izgubi občutek za zmernost in dobi močno potrebo po kopičenju česarkoli že (lahko celo znanja) … ta lastnost racijeve nezmernosti se pogosto izrazi tudi kot pohlep.
Emocio
emocio v sprejemanju postane nekakšen dobrodušni veseljak, v nesprejemanju pa stopi v ospredje izrazito čezmerna tekmovalnost (to je nešportno vedenje, komolčarstvo in doseganje ciljev za vsako ceno). emocijevo nesprejemanje je najpogosteje motor ambicioznih ljudi, sprejemajoči emocio pa je bolj uživač kot ambicioznež in nima visokoletečih ciljev.
Instinkt
mnogi emocijevo čemerno tekmovalnost enačijo z zavistjo, ki je pri površnem opazovanju zelo podobna čezmerni tekmovalnosti. toda prava zavist je izrazita lastnost le pri nesprejemajočem instinktu. ta v nesprejemanju postane zloben, škodoželjen in izrazito zavisten … v sprejemanju pa je sočuten, skrben, vedno pripravljen priskočiti na pomoč, zelo socialno usmerjen in dovzeten za krivice, ki se godijo drugim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa se potem tudi 40, 50 letniki obračajo za prikupnimi mladimi študentkami in jih bulijo v rit ? :)[/quote]

Naj se, vsaj dokler še dobr vidjo 🙂 A misliš, da se 40, 50 letnice ne obračajo za gajstnimi mladci? Pa cougarce pa to :)[/quote]
Če pa nisem poštekal kaj ima zrelost opraviti s tem, da moški obožujemo lepe, mlade ženske.

Boljše da mi stoji 3/4 dneva, kot pa nikoli več, kot tistim starcem pri 50tih zarad čikov in ostalega….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

vam pa v čist vsaki temi nekako rata zalutat na isto, zlajnano zadevo…ma to je treba prov znat 😀

Boldrik je reku, da te rabm zapecat.

Boldrik je reku, da te rabm zapecat.[/quote]

boldrik je pametn človk…posluš ga 😀

Ja ok, ampak jst si ne želim met otrok, pa prstan tud ne mislm it iskat.

nema veze, sam da si moj 😀 sj veš, da forumašic tko noben noče, forever alone vrjanta, tko da če me ti upecaš, bo to zame višek vsega v lajfu…v bistvu bom presegla svoje sanje….pust poroko pa otroke, v to te bom tko kasnej prepričala 😀

nema veze, sam da si moj 😀 sj veš, da forumašic tko noben noče, forever alone vrjanta, tko da če me ti upecaš, bo to zame višek vsega v lajfu…v bistvu bom presegla svoje sanje….pust poroko pa otroke, v to te bom tko kasnej prepričala :D[/quote]
O fak, ti pokvarjena špekulativna preračunljivka s kalkulatorjem pa microsoft excelom. Nism si mislu das taka kt vse ostale…

nema veze, sam da si moj 😀 sj veš, da forumašic tko noben noče, forever alone vrjanta, tko da če me ti upecaš, bo to zame višek vsega v lajfu…v bistvu bom presegla svoje sanje….pust poroko pa otroke, v to te bom tko kasnej prepričala :D[/quote]
O fak, ti pokvarjena špekulativna preračunljivka s kalkulatorjem pa microsoft excelom. Nism si mislu das taka kt vse ostale…[/quote]

čak mal….kdo je zdej tole napisu? jst nism bla, prsežem! prekleti hekerji…. nehite uporablat moj nick madona…. bodočga loverja mi boste odgnal!! 😀

filozofka očarljiva, kot vedno 🙂

O fak, ti pokvarjena špekulativna preračunljivka s kalkulatorjem pa microsoft excelom. Nism si mislu das taka kt vse ostale…[/quote]

čak mal….kdo je zdej tole napisu? jst nism bla, prsežem! prekleti hekerji…. nehite uporablat moj nick madona…. bodočga loverja mi boste odgnal!! :D[/quote]

Kaj a res nisi ti napisala? Škoda no, pa tko romantično pa sexy je blo za prebrat. Pa napiši kaj svojega lepega, bomo veseli 🙂

Kaj teb ni jasno človek ? Kaj se sploh vsajaš nekaj osebno pa to, tole ni CHATROOM ampak forum, kot vem, se pravi, vsak pove svoje, morebitni bralci za nami pa bodo presodili ali bodo kaj pobrali od tega ali ne.

Ti se lahko na tak nivo kvečjemu lahko le DVIGNEŠ, ker si samo iščeš neke razloge zakaj naj bi bilo z vsemi, ki nehote predramijo zgleda dvom v tvojih odločitvah, nekaj narobe.

Pa kakšen šarmer, namenoma sem ti napisal po kmečko, da boš ja bolje razumel, a maš slepoto, vidiš samo tisto kar te zbode očitno.

In kje neki si ti teorijo videl, bog te nima rad. Čisto praktično sem ti napisal a to je zate zgleda teorija. Ali je to že znanstvena fantastika ? Po kmečko, da je treba imeti pogum in večkrat probat, če ti prvič ne uspe, a to je scifi ? V bistvu je za večino ja 🙂 Ja dobro, potem pa naj bo to teorija ja. Dobre volje sem kaj napisal, generalno, a se vedno najde nekdo, ki mu to sprovocira svoja prepričanja in se potem vsaja, nenehno išče potrditve, da je le njegova rešitev prava. To kar sem jaz napisal sem spoznal preko dolgih let teorije in prakse, če imaš ti še boljšo/drugo rešitev/utrinke/izkušnje/nasvete/študije pa toliko bolje, napiši svoje in je, bralci bodo pa presodili. Zakaj moraš citirat tuje poste in pametovat drugim kako pa kaj pa iskat neke tebi željene razloge za morebitno nestrinjaje s tabo zgleda. Imaš svoje življenje, tako si izbral kot si, če si s tem zadovoljen, super, napiši utrinke. Ne pa vsem vsiljevat svoje “zrele” zadeve, bi prav preučil tvoje prispevke, da bi lahko razumel kaj te je sploh zbodlo, sam na hitro sklepam, da hočeš od vseh slišati, da je zrelo/napredno or whatever točno to kar/kakor ti delaš, tako da mi zgledaš zelo negotov. Vse kar sem napisal lahko podprem s teorijo, lahko tudi prakso oz poizkusom, samo za take kot ti to ne bo nikol dovolj, pa ta forum ni namenjen (zgolj) tebi oz. kreganju temveč, da kot rečeno vsak napiše svoje in če komu to pomaga kakšen del dileme osvetlit, potem ok, drugače pa tudi prav.

*Za konec pa še tvoj “nivo”. Ne vem kakšna je tvoja situacija glede partnerstva al česarkol, ker ne vem nič o tebi, le čudim se, da se vsajaš nekaj in pa kar povprek obsojaš tam kjer se ne strinjaš zgleda, tako da na hitro bi sklepal, da si ti tisti, k plačuje napake drugih v partnerstvu, če ga maš in sedaj iščeš potrditev, zakaj je to najbolje zrelo/napredno al karkol. No samo nekaj zgleda veš, da ne štima ravno, tako da je vsaj kanček upanja, da slepa kura zrno najde. Na hitro bi rekel, da si copata v parnerstu, na take se ponavad prilimajo tipične… pač… perlice 🙂

Pa še izjava v smislu “bolje (pod)povprečna 20letnica kot bivša stara (40+) lepotička” je bila morda malo narobe razumljena. Prvič, bilo je mišljeno kot prikaz prepada med starostmi, tako glede videza, zdravja, čustvene in mentalne prtljage, ki pride v teh nekje 20letih razlike…

Ne pomeni, da bi nekdo ki to izjavi, dejansko izbral podpovprečno 20letnico, le v primerjavi s ta drugo varianto, bi raje to. V smislu koliko je ta druga varianta slabša… Kot pregovor “raj se drek pišem”, je to v primerjavi z nečim, ne pa da bi se nekdo rad drek pisal z malo… Ali pa razne izjave “raj to in to.. kot…” Za ilustracijo.

Vendar pa, dokler nimaš na izbiro samo dveh skrajnosti, izbiraš med čimboljšim, k je na voljo kajne, vsaj če sam nisi nizke samozavesti.

Potem je pa še vprašanje kaj si nekdo predstavlja pod podpovprečno.. Lahko je to zelo blizu povprečja, kar je v sloveniji kar visoko pri ženskah, povprečna 20letna princesa pri nas je lepa, čim ima pa kakšno morda manjšo hibo pa je potem hitro podpovprečna a morda še vedno zelo ok, sploh v primerjavi…

No ne vem če ma še kaj smisla pisat, zgleda ne… ajd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close