Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje
Ma saj se zliva dosti besa na drugih delih foruma z nasprotne strani.
Drugače pa imaš ta bes od male peščice uporabnikov, ki tukaj postajo.
Zakaj je temu tako, pa nebi.
Vem razloge, pa se mi niti ne da kregat z obstojeci uporabniki, ker je kontra produktivno. Poleg tega sem pa sam jezen zaradi istega razloga, samo tega ne grem kazat v rlju ali razlagat na forumu.
(Inkrementalni) Kriteriji:
za naslednji tip žensk, po katerem gledajo uspešni nadstandardni moški (od videza, zdravja, izobrazbe, financ etc…) se pravi čimbolj celostno nadstandarden moški, da bo lažje razumljivo. Če ima na kakšne področju manjko, potem da lahko malo popusta a če ima dosti enega (telo/denar), lahko skompenzira skoraj vse, tako da je skupaj še vedno VISOKO NADSTANDARDEN, tak bo gledal takole:
20letnica, dovolj da je privlačnost, kompatibilnost oz komplementarnost, spoštovanje, naklonjenost, dobra spolnost, predanost, če si jo moški zasluži etc.. Za vse jo lahko še motivira, navadi, vodi, usmerja etc.. (izobrazba, zdraov življenje, morda kariera, če jo hoče a bolje da je njegov support (zaposlena pri njem oz. ji on zrihta neko službo kjer bo morda zgolj fiktivno zaposlena da ji laufa vse in da ima safety/denar/fond, dobi pa še vedno pošteno plačilo, da je neodvisna in neujeta).
25letnica mora že imeti izobrazbo, mora že nekje imeti nastavke za zgoraj omenjeno
30letnica mora imeti že dokončano vrhunsko izobrazbo (naravoslovje, medicina oz doktorat tudi morda v družboslovju a le na vrhunski šoli, pri nas UNI LJ, ostalo je…), mora že biti na poti/interesu zdravjega življenja, ker če se je do te starosti lepo navadilo na kavico, cigaretek, alkoholček, potem bo tako tudi nadaljevala, vsaj do prve zatrdline na dojki..
35letnica mora že imeti hišo/stanovanje, kariero oz. SREDSTVA v kakršnikoli obliki, manj ko ma slednjega, bol je pomembno da ima uravnoteženo z zaposljivo izobrazbo/izkušnjami oz. dobro kariero..
40letnica mora imeti poleg zgornjega še visoko nadstandardo fit telo za svoja leta in biti že na poti zdravega življenja s potrjenimi zdravstvenim rezultati, ne samo njen FILING, pol pa se čez noč zbudi s svojimi zobmi na povštru ipd…
45letnica.. mora imeti poleg vsega še sposobnost zaporednih vaginalnih orgazmov (niso mit) in biti prava tantrična mojstrica, vrhunska mojstrica raznoraznih zahodno-vzhodnih veščin etc…
50letnica mora imeti še nekaj 100k EUR premoženja več oz. kariero v. protivrednosti oz. dediščino na obzorju…
55letnica mora imeti že milijone
60letnica mora imeti multimilijone
65letnica miljardo
70letnica mora biti na nivoju QUEEN MARRY
75letnica mora biti MARIJA TEREZIJA, sam ta ni sexala baje..
*Aja pa pri vseh starostih žensk je njena ciljna skupina nekje 5-25let starejši tip po zgornjem opisu, za tiste mora imeti vse to…
Zgoraj omenjena lestiva so ENTRY-point starosti pri katerih bi se uspešen nadstadardni moški spečal z žensko, če bi iskal žensko njene starosti. Kot vidite, starejšo ko bi vzel, se pravi višja starost ob začetku veze, večji so pričakovani standardi (da bi se sploh trudil), ki so zelo kruti a z manj se ne bi zadovoljil. Zatorej jih večina, če jih ima možnost kar nadstandardni imajo, gledajo MLAJŠE in si jih prikrojijo, se pravi smo spet pri 25let je best entry-point 🙂
Tega dandanes praktično več ni….. Jaz sem v generaciji, ki se zdaj pomalem približuje 30tki, po polžje, pa ti povem, da praktično noben ni poročen, ker je to passe…..[/quote]
Passe je v tvojih krajih. Drugače pa moraš imeti dosti keša, da greš v tople kraje na “ohcet” To je že kar nekaj let izredno priljubljeno. Ampak kot pravim…daleč stran od tebe.
No fantje pa punce.. sej lepo da se nategujete a bodimo malo bol korektni… Poroke so še vedno, ženske s standardi jo zahtevajo, nadstandardni moški pa jo nudijo. Pa večina vas sploh ne ve kaj to je. Preprosto, gre za ZAKON, greš nekomu POROK za življenje in to pa res čedavlje več moških naredi samo še za ženske, ki so tega vredne, ta skupina pa se krči, DA. Poroka je zelo fajn zakonska ureditev, veliko pravic in varnosti prinese, je najbolj simpl pravna ureditev za razne morda manj prijetne dogodke, če se zgodijo. Za vse ostale si že hitro pri posebnih vlogah, dokazih, odvetnikih.. Poroka je za ženske sladka, za moške praviloma grenka. A za dobro nagrado so pripravljeni ugrizti v to. Seveda pa to ne boš naredil z napačno žensko, saj ti lahko življenje spremeni v pekel, take je bolje pustiti na koruzi, še več, ločeno bivanje, pa ne mi s tem da je skupno bivanje ISTO, ni… morda je lahko zelo podobno a zgolj dokler je vse PERFECT, čim se kaj zalomi je nočna mora, imate poročila.
Tako da, POROKA je super stvar za PAR, ki točno ve kaj to je in se zavedata prednosti, slabosti in pa predvsem vesta kaj v kaj se podajata, se oba strinjata, najbolje ko sta že treznih glav, se pravi po metuljčkih 🙂
Velik žensk se nateguje kok jim nič ne pomeni a skrito si vse želijo, to je BUILT-IN zadeva… Ko se pa zgodi, se jim pa odtrga od sreče:
https://www.youtube.com/watch?v=Xn8QJ8KWhLU
https://www.youtube.com/watch?v=uQkq1lxRWP8
Tako da po eni strani je nažalost vedno več žensk, ki ni wife material a na drugi strani so uboge revice, ki so nasedle, da poroka ni več pomembna, dokler ni prepozno. Če imaž žensko rad in se res trudi in vse lala… potem je pošteno, da jo poročiš, saj ima veliko ugodnosti, preberite si zakon, saj to ni nič drugega kot točno to, ZAKON. Thats all it is. Ni kar nekaj mjav mjav tole.. Pa poroka stane kok 50EUR, ne mešat OHCET pa POROKO!
Porok je nekje POL manj
http://pxweb.stat.si/pxweb/igraph/MakeGraph.asp?onpx=y&pxfile=05M1002S2015311191972.px&PLanguage=2&menu=y&gr_type=1
A zavedati se je treba, da je rodnost v 80ih začela močno pladati, prej od leta 1954, odkar so podatki, dokaj konstantna. In normalno če je bilo v 50ih rojenih cca 30k otrok/leto, da potem nekje 25let kasneje da je bilo 14k porok na leto… Od 1980 do 1990 je rodnost padala iz 30k na 20k/otrok… in nekje 25let kasneje je bilo 7k porok na leto… Treba pa je potem še upoštevati še padec vpliva krščanstva, ki je še bol spodbujal poroke, podaljševanje študija, nateg bab da poroka nima veze, če se imata rada in vse.. a še vedno imate da se več al manj še vedno dosti ujema z rodnostjo…
URADNI VIRI:
Rodnost 1954-2013
http://pxweb.stat.si/pxweb/igraph/MakeGraph.asp?onpx=y&pxfile=05J1002S201531119367.px&PLanguage=2&menu=y&gr_type=1
Poroke 1954-2013
http://pxweb.stat.si/pxweb/igraph/MakeGraph.asp?onpx=y&pxfile=05M1002S2015311191972.px&PLanguage=2&menu=y&gr_type=1
Si mogoče že kdaj pomislil, da ženska lahko tudi živi sama, samska in da ji ne bo sile?
Z leti ima vse višje standarde gled emoških. Če ne najde takega moškega, ostane pač samska in kaj potem? Ji bo kaj sile? Po mojem, da ne. Sploih, ko bo pogledala okrog in videla kako njeno sošolko mož vara, kako je sosed pretepel ženo, kako soseda kar naprej jamra, da je za vse sama. Potem si bo rekla: super, da imam visoke standarde. Bolje biti samska kot s slabim moškim.
Verjetno je pri moških tudi tako, da imajo z leti višje zahteve in da ne bodo sili v vezo z žensko, ki ne izpolnjuje njihovih kriterijev.[/quote]
Če se mora nenehno tolažiti s tem, kako so druge nesrečne, potem tudi sama ni ravno srečna.
Temu zato rečemo slaba tolažba.
Ja mimik se strinjam, da bolje da je sama, kot da jo nekdo pretepa ipd…
Samo glej, maš tudi tipe, k so raje sami, k da jih ženska muči. Taka se lahko s kom dobiva tudi kot ljubimka, imaša moške, ki imajo radi ločeno bivanje a skupaj se družijo ko se jim tako zdi, čez vikende, petke popldan, praznike oz nekaj dni v tednu, dopsut… Drugače pa imata vsak svoje neodvisno živlenje, brez skupnih otrok, poroke ipd.. Za vsako štil raste. Imaš poln žensk, ki tako živijo. Sploh za razne, k so globoko v svojem poklicu/poslanstvu, zato je tudi toliko sodelavec-sodelavka, da ne omenjam tipične.. Tudi to je ok, ženska neodvisna, dobro zasluži ima kariero, potem pa s sodelavcem oz ljubimcem preživljata romantične trenutke, tako da je večna romanca a nikoli popolni morebiti DREK stalnega skupnega življenja. Temu se v tujini reče…
Living Apart Together http://en.wikipedia.org/wiki/Living_apart_together
In so ljudje, ki jim to ustreza, ponavadi gre za take k sm omenil, tipični poklici so hm ne vem če naj napišem 🙂
Za eno, ki bo cele dneve doma bo to verjetno premalo, samo občasno, nekatere k so vkopane v svojem poslanstvu pa je to ideal, sploh če so se odločile da ne želijo ne otrok ne poroke v življenju, rabijo le ljubimca s katerim sta lahko globoko intimna, večna ljubimca a nikoli odvisna drug od drugega, nekateri pravijo temu, da gre za najboljše ravnovesje, vsaj za njih.
Nimaš pojma 🙂
Ženske, ki imajo pošlihtano podstrešje, si z leti standard višajo. Enostavno vedo, da nima nobenega smisla biti z nekom, če ni res neke prave in zdrave energije med njima.
Finančno, karakterno in emocionalno šibke, pa seveda ne sodijo v to kategorijo in ta segmentacija je enaka pri moških. Obstajajo zadovoljni, lenuhi in obupanci.[/quote]
Za tem navideznim višanjem standardov, se skriva veliko frustracij.
Vsi težimo k temu, da bi bili zadovoljni. Če komu ne uspe ustvariti zadovoljnega odnosa, je to lahko razlog v neprilagodljivosti in nezmožnosti narediti pri sebi potrebne spremembe. Običajno zaradi vzvišenosti in navidezno višanje kriterijev, je le odsev te arogance.
Ravno zato, ker je taksnih moskih malo, zelijo pa si nas vse zenske, imamo taksni veliko izbiro za avanture. Tako se lahko izzivimo dokler se imamo mocan libido. Dalje pa… po zelji. Ker ni panike. Za razliko od zensk. Moskim ura dosti bolj pocasi bije. 45-letnik na dovolj visokem nivoju bo se vedno dobil vsaj 30-letnico, ki izpolnjuju vec kot le pogoje z liste. Tudi v Sloveniji.
Povprecnezi pa v teh casih zenske emancipacije predvsem drkaj.o ali igrajo providersko vlogo eni 30+ povprecnici.
Pač nadstandardi avti imajo to lastnost, da un k ma resnično zanj, kupi novega (mladega), un k pa nima pa nima tud za rabljenega. If you cant afford new you cant afford it at all… Tako da raje vzame nižji srednji razred a nov oz. novejši, da je PRVI lastnik al pa 2-3, ve da ni ne vem kaj a pozna zgodovino ;D
No ko je tema o KRUTI RESNICI, evo vam PROFESIONALNO ANALIZO
https://www.youtube.com/watch?v=CQkWUTDrWas
Tole je pa NUJNO gradivo:
https://www.youtube.com/watch?v=hKWmFWRVLlU
SALUT!
Ti se tolk hvališ…Sej nekaj časa te je bilo zabavno brat, počasi pa ne več..[/quote]
Spider, moraš razumeti, da je Dater naštudiral vse aspekte alfa samca, samo poglavje o tem, da pravi alfa samec za potrjevanje svoje funkcije ne potrebuje žaljenja ne žensk ne moških, je preskočil. No, toliko o teoretikih… 🙂
Ti se tolk hvališ…Sej nekaj časa te je bilo zabavno brat, počasi pa ne več..[/quote]
Po drugi strani pa vecina izkoristi vsako priloznost, da me tako ali drugace popljuje ali poniza. Za kar pac po potrebi uporabite svojo domisljijo.
Niti ti nisi imun. Pred dnevi si mi recimo pripisal pecanje revnih 20-letnic v drzavah tretjega sveta. Ne bi bilo nic slabega, ce bi to dejansko pocel, oz. vsaj trdil. Tako pa gre zgolj za metanje polena pod noge v poskusu omalovazevanja.
Tako da vzemi to v obzir, ko mi pripisujes hvalo. Ce bi tebi negdo vedno znova pisal kak nenacitan butec si, bi najbrz tudi ti drugace kontriral.
Sploh pa ni namen moje hvale tu sebe trziti. Obicajno gre za golo kontriranje zaljivkam. Nic drugega.
V zgornjem prispevku pa sem imel izbiro, pisati v tretji osebi ali tako kot sem napisal. Ce bi izbral tretjo osebo, in s tem sebe izvzel, bi se v bistvu zlagal. Pa res nimam te potrebe.
Spider, moraš razumeti, da je Dater naštudiral vse aspekte alfa samca, samo poglavje o tem, da pravi alfa samec za potrjevanje svoje funkcije ne potrebuje žaljenja ne žensk ne moških, je preskočil. No, toliko o teoretikih… :)[/quote]
Kdo pa pravi, da bi pred tabo moral biti nek alfa? Briga mene kaj sem. Vazni so rezultati. Zakaj bi ob argumentaciji neke trditve ali cesa ze skrival relevantne osebne izkusnje.
O temu kako malo sem pravzaprav o sebi povedal, se hvalil, po vase, nekaj pove ze to, za koga me se vedno marsikdo ima. Ono, vratar, lol.
Spider, moraš razumeti, da je Dater naštudiral vse aspekte alfa samca, samo poglavje o tem, da pravi alfa samec za potrjevanje svoje funkcije ne potrebuje žaljenja ne žensk ne moških, je preskočil. No, toliko o teoretikih… :)[/quote]
Kdo pa pravi, da bi pred tabo moral biti nek alfa? Briga mene kaj sem. Vazni so rezultati. Zakaj bi ob argumentaciji neke trditve ali cesa ze skrival relevantne osebne izkusnje.
O temu kako malo sem pravzaprav o sebi povedal, se hvalil, po vase, nekaj pove ze to, za koga me se vedno marsikdo ima. Ono, vratar, lol.[/quote]ž
V hvaljenju in poveličevanju samega sebe si (vsaj tukaj) svetovni prvak.
V svetovnem merilu mi pride na misel pa samo še nekaj črnskih raperjev in
kakšen wrestler….
Forum je zaprt za komentiranje.