Najdi forum

kruhomat

Odločila sem se za nakup aparata za peko kruha. Zanima me katerega priporočate,ker jih je veliko na trgu. Ali ga veliko uporabljate ali ne?

Uporabljam Kenwooda čisto vsak dan. Priporočam. Lp

Priporočam Clartronica ali Boomana – sta enaka, takega z dvema gnetilkama. Od vseh kruhopekov imata najdaljšo posodo, tako, da kruh ni tista zoprna kocka ampak pride iz pol kg moke ravno pravšnje oblike.

Jaz imam pa Perfect in je tudi zakon. Vsekakor pa kupi 1000W ali vsaj 800W kruhomat.

Meni že dolgo let služi en zelo enostaven Severin. Kot vidiš, “vsak berač svojo malho hvali”. Verjetno kakšne bistvene razlike res ni, bodi pa pozorna, da ima dve gnetilki.

Tudi jaz uporablam Clartronica. Priporočam
lp

Živjo //

Tudi jaz imam Kenwooda in me zanima, ker ga uporabljaš vsak dan, kakšen kruh pečeš – recept? in na kateri program? HVALA

Ne zmedena, invalidna si. Niti iskalnika ne znaš uporabiti, pa toliko je bilo rečenega o kruhomatih…sramota. A odgovore si prebrala sama, ali rabiš kakšnega hlapca?

NE
ali res ne veš početi kaj bolj koristnega, kot uporabljati neprimerne besede . Pazi, saj beseda invalid pomeni kaj drugege kot misliš ti, pa ne misli, da ne more tudi tebe zadeti….

To je tudi tvoj tekst, z drugega foruma, ko tudi očitno nisi bila sposobna modrejšega odgovora….
Eni ste res invalidni. Dvakrat na dan res ni treba teme. Pa iskalnik je na voljo. Kakšno šolo imaš končano?

Sicer pa imaš očitno sama težave s pismenostjo, saj ni nihče spraševal tistega kar si napisala ti.

a ti pa celo več forumov prebiraš?

Irena NOVA!

Pečem na programu 6 (3,20 ure) po naslednjem receptu

250 ml vode
1,5 žličke soli
1 žlička sladkorja
25 g masla
40 dag krušne moke (tip 850)
10 dag ržene moke
1 žlička suhega kvasa ali navadnega

Tak kruh je vsak dan na sporedu. Občasno pa tudi polnozrnati. Uporabljam pa moko iz mlina.

Lp

Se opravičujem, ker sem se zmotila v količini vode. Pravilno je 350 ml.

Lp

..// Zelo rada bi dobila domačo moko iz mlina, veš mogoče naslov?
Ursulla

Ma dejte že enkrat nehat o teh kruhomatih, ko je bilo že toliko o njih napisanega, samo pogledat je treba malo nazaj ali uporabit funkcijo
iskanje.

a

Včeraj smo prvič pekli kruh v novem kruhopeku Bomann cb 594
Kruh je bil (in malo ga še je za pojesti) odličen.
Prišli smo do zaljučke, da je bil dober nakup.

Mi2 sva tudi bomanna nabavila. Pa me nekaj zanima: ko delam včasih se kruh sesede in je na sredini jamica…ZAKAJ SE TO DOGAJA???
bb

Preveč vode, mogoče tudi preveč kvasa. Po mojih izkušnjah imajo vsi recepti v navodilih preveč vode.

Ursulla!

Jaz moko nabavljam na tem naslovu in sem zelo zadovoljna. Lp

Mlin Korošec d.o.o.
Zabovci 42
2281 Markovci

Telefon:
02 / 766 00 21
02 / 766 00 22

Fax:
02 / 766 21 01

Internetna predstavitev:
http://www.mlin-korosec.si

Elektronski naslov:
info@mlin-korosec.si

Tudi jaz dobivam moko od tam. Se mizdi veliko boljša, ko tiste kuplljene, sploh šparova/tušova…
BB

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close