Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruhomat – katerega kupiti

kruhomat – katerega kupiti

Kupujem kruhomat za peko kruha pa me zanima katero znamko kupiti oziroma na kaj biti pozoren pri nakupu. Kupila sem ga že mami za darilo (tistega iz akcije za 12.000 sit) pa peče čisto zanič kruh, tak pocast. Ali ste mi lahko v pomoč pri nakupu.

Hvala !

Menim, da za neuspel kruh ni kriv aparat, ampak recept.

Lp, Petra

Mi imamo kenwooda in se mi zelo obnese. Všeč mi je, ker ima program za francoski kruh, kar pomeni, d pride bolj zapečena skorja, kar imamo mi radi.

Za slab kruh v vašem pekaču bi se pa strinjala z Backom, po moje je tudi kriv recept.

Helena

Pozdravljeni,

tudi pri nas smo kupili novega Kenwooda. Želim peči predvsem polnozrnate kruhe z dodatki različnih semen. ZAnima me, kdaj dodati semena? TAkoj na začateku priprave ali kdaj vmes? Ker vem, da se pri nekaterih aparatih (Clartonic BBA 2605) dodajajo semena naknadno, po zvočnem signalu.

Pozdrav,

Ela

Jaz imam ravno tega Clatronica, pa semena dodam kar na začetku.
Verjetno je tisti zvočni signal namenjen temu, da jih dodaš proti koncu gnjetenja in zaradi tega niso zdrobljena, ampak ostanejo cela (predvsem bučna in sončnična)?

Jaz jih tudi dam na zacetku. Vedno kruh pecemo tako, da je pecen, ko vstanemo, zato niti ne morem dodajat semen ob pisku.

Helena

Praviš da pečeš kruh po tistem programu, da imaš zjutraj svežega. Meni je po tem programu vedno ušel čez rob. Tako da pečem vedno tistega, ko daš vse sestavine v aparat in imaš pečenega čez dve uri. Imaš kakšen poseben racept da ti kruh uspe?

Kupila sem aparat za 8990 sit v akciji Interspar in peče dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close