Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kršenje pravic v službi po porodniški-iščem sogovornike

Kršenje pravic v službi po porodniški-iščem sogovornike

Za pripravo medijskega besedila potrebujem ljudi, ki bi bili pripravljeni povedati (seveda anonimno!!!) svojo negativno zgodbo o povratku v službo po porodniškem dopustu – o degradacija na delovnem mestu, neupoštevanju pravice do krajšega delovnega časa, odpovedi … Prosim javite se mi nujno hitro preko zasebnih sporočil, da vas kontaktiram.

Tipični mediji. Prodajajo se samo negativne izkušnje. Kaj pa delodajalci, ki vedoma vzamejo v službo že nosečo dekle, ki gre potem na porodniško? To se ne bi prodajalo?

Dobrodošli tudi s tako izkušnjo, če seveda najdete koga z njo 🙂 Tak negativističen pristop, metanje vse v isti žakelj, načeloma ni dober. Mogoče pa želijo mediji ozaveščati o tej problematiki, sploh če ne gre za senzacionalističen oz. rumeni medij.

To se dogaja najbrž povsod!

Seveda ko prideš nazaj,te vsi smatrajo za spočito osebo,ki je 1 leto lenarilo doma,medtem,ko so morai drugi delati!

Kaj storiti,…po moje se tu ne da kaj dost nardit,..tako je in tako bo!

Ko se bom jaz vrnila(kmalu),bom v službi vse prznike,vse sobote popoldne,…4-urni delavnik,..to če se bo komu kaka kolesa prestavla,sicer lahko sanjam,..pa saj to je normalno(???????),sem bila pa ja več kot leto dni doma,sedela,in nič delala!!!!!!??????!!!!!

Glej,dejstvo je,da ogromno nosečnic in porodnic izkorišča luknje,ki jih nudi država.
Ena takih je,da je zaščitena pred odpustitvo dokler doji in zdaj se najdejo doječe matere 5-letnikov…
Najdejo se nosečnice na smučariji…v Grčiji na dopustu…v času,ko so na bolniški.
zato je padla slaba luč na vse nosečnice in matere,ki se po porodniški vrnejo nazaj v kolektiv.

Tako je in krivi smo si sami-dokler to počnemo in dokler to toleriramo in se delamo,da se nas ne tiče.

Ja to je res,amapk na račun enih,nastradamo pa vsi!

Pa saj to nima veze,kaj vse se dela,pa se je in se bo,pa noben nič ne ukrene!

Zdaj sem slišala da bi naj socialno pomoč povišali na 450 eur!!!!!

Vse lepo in prav,amapk tisti ki še zaslužijo ne toliko,pa hodijo ves mesec v službo,…pa si ja rajš pol na zavodu,lepo doma in uživaš,kot da delaš kot živina!

Tako delajo cigani!
Kaj jim pa fali,….Nič,..afne gincajo,gnar vlečejo kjer se da,imajo po 10 “srotlastih” otrok,pijejo,kadijo,….pa ja tolk pokasirajo na mesec,da si tisti ki trdo delamo,mislit ne moremo!

Ko jim pa kaj ne paše,se pa utaborijo pred parlament in čakajo,da dobijo,kar hočejo!

Včasih si mislim,da bi blo bolš,če si cigan!!!!!!upssssss,…he,he,…hb,da nisem!!!!

Zato pa ima JELINČIČ prav!!!!!
Ga podpiram!

Vem da je to mav mim teme,pa vseeno,….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close