Krompirjeve počitnice
Mi smo bili v Pragi, ko sta bila mlajša, in je bilo super. Tudi London in Valencija sta top, a dvomim, da se da s takim budgetom priti skozi, sploh ker se med počitnicami težko dobi poceni karte. Mi smo šli tako v Valencijo za 4 dni, ampak po novembrskih počitnicah (čet-ned), v London pa za 5 dni (sre-ned) po prvomajskih počitnicah.
Za 600 evrov bi vi 4 šli na dopust nekam? Res? Torej si že sedaj najemi apartma, pa hajd na morje, morski zrak koristi otrokom. Bodo lahko rolal, pa kotalkal, pa hodil! Kopali se boste pa poleti, ko boste več denarja nabrali.
Pozitivna izkušnja bo za vse vas, da morate prihranit kaj več, če hočeta sploh kam! 5 dni za 600 evrov za 4? Res???
Za 600 evrov bi vi 4 šli na dopust nekam? Res? Torej si že sedaj najemi apartma, pa hajd na morje, morski zrak koristi otrokom. Bodo lahko rolal, pa kotalkal, pa hodil! Kopali se boste pa poleti, ko boste več denarja nabrali.
Pozitivna izkušnja bo za vse vas, da morate prihranit kaj več, če hočeta sploh kam! 5 dni za 600 evrov za 4? Res???
[/quote]
! Lahko te je sram.
! Lahko te je sram.
[/quote]
Vse tole za 4 ljudi za 5 dni! A Zoo, Jesolo Sea life pa Benetke vse to ( spanje, bencin, hrana in ogledi za 600 evrov) . Ti si zblojena, ali tam še nikoli nisi bila, ali pa nimaš pojma o cenah!
Vse tole za 4 ljudi za 5 dni! A Zoo, Jesolo Sea life pa Benetke vse to ( spanje, bencin, hrana in ogledi za 600 evrov) . Ti si zblojena, ali tam še nikoli nisi bila, ali pa nimaš pojma o cenah!
[/quote]
Me je prav zanimalo, koliko bi stal tak izlet:
– en tank goriva in cestnine: 80 e (https://www.amzs.si/na-poti/cestnine-stroski-po-evropi)
– vstopnine za zoo in sea life: 80 e
– prenočišče v veliki počitniški hišici v golf clubu Jesolo (Booking ponudba za 4 nočitve za družino, z brezplačnim bazenom, izposojo koles, pralnim strojem … ): 140 e
Ostane še kar nekaj denarja za hrano, druge oglede, pa tudi za bližnji outlet.
Me je prav zanimalo, koliko bi stal tak izlet:
– en tank goriva in cestnine: 80 e (https://www.amzs.si/na-poti/cestnine-stroski-po-evropi)
– vstopnine za zoo in sea life: 80 e
– prenočišče v veliki počitniški hišici v golf clubu Jesolo (Booking ponudba za 4 nočitve za družino, z brezplačnim bazenom, izposojo koles, pralnim strojem … ): 140 e
Ostane še kar nekaj denarja za hrano, druge oglede, pa tudi za bližnji outlet.
[/quote]
Hvala. Natanko tako. Pisala sem iz izkusenj. Mi smo redni pocitnikarji v It izven sezone in se imamo prav fino po cenah, ki so dalec boljse od Slo ali Cro pa se od mentalitete se malo spocijemo. Win-win.
Prekmurje je tudi lepo. Vzamete apartma in vsak dan v druge terme ( Radenci, Vivat ima ugodne cene, Moravske, Mala nedelja, Banovci). Skok v Vulkanijo, na grad Rakican, igralnica Maximus, Sikalu zoo pa seveda novi Expano. Vse cenovno sprejemljivo, ce kuhate v app pa se tega si za gust otrok lahko omislite na kaksnem kmeckem turizmu z zivalicami. Lepo se imejte kamorkoli boste sli.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://i.pinimg.com/564x/48/5c/43/485c43699d12cd57a353bf987a839531.jpg[/img]