Krompirjeve počitnice, Maestral, Diamant..??
Pozdravljeni,
Kam bi bilo za iti za Krompirjeve počitnice (2 odrasla, 2 otroka, 3 dni) – gledam
Hotel Diamant oz. apartmaje Valamar Diamant v Poreču, Hotel Maestral oz. Laguna v Novem gradu – ali imajo ogrevane bazene in sobe (za 1.11. zna biti tudi že mrzlo-še posebej apartma).
Gledal sem tudi Hotel Corinthia v Baški pa sem zasledil na forumu da nekdo omenja zelo mrzlo vodo v bazenu…?
Opcija je tudi Sol Garden v Umagu – ima kdo kakšne izkušnje?
Še kakšen predlog (za te praznike Slo toplice nebi gledal, saj jih sicer veliko koristimo). Mora pa biti notranji bazen z ogrevano vodo…
LP
Spomladi sem bil v Diamantu, ima manjši notranji bazen in welnes (savna za doplačilo) hrana je bila odlična, lani jeseni sem bil v Maestralu, kateri ima večji notranji bazen + welnes (savna za doplačilo) prav tako odlična hrana (pri večerji neomejena količina pijače – samopostrežno) enako v htl. Laguna, kateri pa nima notranjega bazena – vendar se lahko brezplačno kopaš v Maestralu (150m daleč). Sobe so v hotelih seveda ogrevane. Težka odločitev, kaj izbrati, osebno bi izbral najverjetneje Diamanta, ker je Poreč vseeno v posezoni malo bolj živ kot Novigrad, v obeh primerih imaš ob obali lepo sprehajalno pot od hotela do mesta. Predlog? Poglej hotele verige Valamar z njimi sem bil vedno izjemno zadovoljen.
Prijeten dopust vam želim!
Mi hodimo v te hotele za 1. maj.
Voda je v vseh teh bazenih bolj hladna kot v kakšnih toplicah. Maestral je letos za 1. maj imel vodo okoli 28°C. Ni bilo ravno za namakanje (imam majhna otroka).
Podobno je bilo lani v h. Eden (Rovinj), ki je sicer tudi zelo lep hotel, zelenica, sprehod do mesta,….
Glede na ceno in vključeno pijačo pri večerji je meni Maestral še najbolj simpatičen.
lp za hotel Laguna vem da je 3 zvezdic hrana je enaka kot v hotelu Maestral saj je sesterski hotel.Mi smo se odločili za Laguno saj je cenejša kot Maestral…Mi imamo termin od 27 do 30 oktobra upam da bo tudi vreme za sprehode do mesta…lp
p.s smo bli za 1 majske počitnice v Maestralu in je bilo super če se boste odločili za Maestral…
Lansko poletje sva bila z parterjem v hotelu Valmar Diamant, letos greva pa za novo leto, ker sva bila takrat res zadovoljna z vsem od hrane, hotelske sobe, skratka celotne ponudbe. Letos pa je bil faktor tudi to, da dejansko nisva nikjer našla ponudbe za tri dni za novo leto pod 200€, edino pri Valmarju in sicer 312 € za oba kjer je vključena že novoletna večerja, ki jo ponavadi zaračunajo še od 60€ navzgor. Tako da sva prišla na 156€/osebo (polpenzion, nnovoletna večerja, wellnes, taksa). Skratja “poceni” ..( za ta čas:))) ), ker drugače dva za teden dni plačala skoraj 900 € poleti.
Forum je zaprt za komentiranje.