Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krompir od včeraj

Krompir od včeraj

Odgovor na objavo uporabnika
še dober, 10.10.2021 ob 15:56

Ali je krompir v kosih od včeraj še užiten? Včasih je veljali, da se ga ne sme jesti, zdaj pa naj bi ga lahko. Kakšno je vaše mnenje in izkušnje?

Po blagnocju, seveda vse  v smeri cmerje ko lepa štefka,v ali ?

Ojejej, citiral sem Nono ne Darwina. Ne deluje prav. Kakorkoli enako tudi jaz. Imam slabe izkušnje in zato ga drugi dan ne uživam.

Anonimno 9413, 10.10.2021 ob 22:25

Po blagnocju, seveda vse  v smeri cmerje ko lepa štefka,v ali ?

Pojem, bosymlajša kot zoprna krompir. Sem brez kot oseba z ź bolj kota popravki ????????

Anonimno 9413, 10.10.2021 ob 22:30

Pojem, bosymlajša kot zoprna krompir. Sem brez kot oseba z ź bolj kota popravki ????????

strucna kuga s pa ti dns spil?

Ajde Helene ??? od leve prsti

Zakaj rečeš proč? Diva od odriva,za lepoto, pa taka reklama z manj plastike  kdo bo plastiki verjel? F ?

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 22:05

Darwin, ki pametuješ o presranih ritih.

Moji predniki so bili revni, večkrat tudi lačni, meso je bilo redko na sporedu. Hrane niso metali stran. Kruh jedli tudi, ko je bil že malo zatohel. Ampak krompirja pa res niso pogrevali. Tako, da to o presranih ritih polnih vsega, res ne bo držalo.

Dejstvo pa je, da ja, v gostilnah hrano pregrevajo, tudi pražen krompir.

Zakaj so se pa naši predniki ravno pri krompirju tako držali, da se ne pogreva pa ne bi vedela. Niso pa imeli hladilnikov, mogoče je to razlog?

Aja pa gob tudi niso pogrevali.

Moji predniki niso bili ravno revni in so jedli mrzel ali pogret krompir se za casa vojne in se danes enako. Tudi gobe, ceprav se te nikdar niti niso pripravljale v tako velikih kolicinah, da bi ostajale, ce so ze ostale od kosila, so se pojedle za vecerjo, stale v piskru na stedilniku nekaj ur na sobni tempetaturi. No, ce se kaj od kosila poje za vecerjo, obicajno niti ne pogrevamo, ker stoji na sobni temperaturi, iz hladilnika pa obvezno pogrejemo.

Darwin930, 10.10.2021 ob 22:09

Ti si verjetno spet tisti ki drek meša kajne? Daj mešaj sebi,, saj bolj trapaste izjave kot si jo podalo v tej temi sploh ni da meni omenjaš nekaj o pogrevanju, ki ga sploh omenil nisem čeprav niti s tem nimam problemov.

Pač še enkrat opazi se, da se v komentarje sploh nisi poglobilo še manj, da bi jih prebralo ampak mešaš nek drek sedaj in provociraš. ODJEBI

No ja, darwin kot ponavadi. Nesramen, žaljiv, prostaški.

Pa seveda funkcionalno nepismen. Glede na to, da pišeš v srednjem spolu pa je očitno, da niti OŠ nisi skupaj spackal.

Kva trobezljaš, popravljena? ?? ker kot je treba tebe? ??????????? Sam e

ze 50 let, 10.10.2021 ob 22:37

Moji predniki niso bili ravno revni in so jedli mrzel ali pogret krompir se za casa vojne in se danes enako. Tudi gobe, ceprav se te nikdar niti niso pripravljale v tako velikih kolicinah, da bi ostajale, ce so ze ostale od kosila, so se pojedle za vecerjo, stale v piskru na stedilniku nekaj ur na sobni tempetaturi. No, ce se kaj od kosila poje za vecerjo, obicajno niti ne pogrevamo, ker stoji na sobni temperaturi, iz hladilnika pa obvezno pogrejemo.

Zanimivo. Pri nas je vedno veljalo, da se krompir in gobe ne pogrevajo :). Pa tudi recimo sosedje, isto.

S katerega konca pa si? Jaz iz Savinjske, podeželje. Predniki tudi z okolice. Mogoče so pa različnih delih Slovenije imeli različno prakso.

So pa, če je slučajno ostalo kaj hrane, vključno s krompirjem, dajali to potem prašičem, kuram, psom. So pa rekli, da psu se ne sme dajat krompir. Čeprav ostalo, kar so dobivali psi nekoč, je bila huda žalost. Ostanke od kosila, brez krompirja.

Tako, da sem bila čisto presenečena, ko sem ugotovila, da v trgovinah prodajajo kuhan krompir. Pa, da pražen krompir skuhajo že dan prej in potem pregrejejo.

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 22:39

No ja, darwin kot ponavadi. Nesramen, žaljiv, prostaški.

Pa seveda funkcionalno nepismen. Glede na to, da pišeš v srednjem spolu pa je očitno, da niti OŠ nisi skupaj spackal.

Pa nepismeni lepotno s toploto, se v lepotocspravljate ….. F ????????? šveda tudi oblùbana Ona iz kóta arije helena no, narava, ne k bla od pòlomikayakva

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 22:43

Zanimivo. Pri nas je vedno veljalo, da se krompir in gobe ne pogrevajo :). Pa tudi recimo sosedje, isto.

S katerega konca pa si? Jaz iz Savinjske, podeželje. Predniki tudi z okolice. Mogoče so pa različnih delih Slovenije imeli različno prakso.

So pa, če je slučajno ostalo kaj hrane, vključno s krompirjem, dajali to potem prašičem, kuram, psom. So pa rekli, da psu se ne sme dajat krompir. Čeprav ostalo, kar so dobivali psi nekoč, je bila huda žalost. Ostanke od kosila, brez krompirja.

Tako, da sem bila čisto presenečena, ko sem ugotovila, da v trgovinah prodajajo kuhan krompir. Pa, da pražen krompir skuhajo že dan prej in potem pregrejejo.

ja živali se ne da kròpìr. Se ga da pa Heleñci

Anonimno 9413, 10.10.2021 ob 22:49

ja živali se ne da kròpìr. Se ga da pa Heleñci

Pòpravĺjenà íž ĺèmèv3m

?

Daj teslo multinikovsko že ves forum te pozna kako slediš Darwinu pa ga podjebavaš in vedi da ne prelisičiš vseh. Tako manipulativen in očiten si s svojimi menjavami vzdevkov in napadanjem. Nikoli pa nisi povedal še nič pametnega. Vse kar delaš je da širiš sovraštvo in ga vzpodbujaš. Teslo pač

pipimelkijad, 10.10.2021 ob 22:55

Daj teslo multinikovsko že ves forum te pozna kako slediš Darwinu pa ga podjebavaš in vedi da ne prelisičiš vseh. Tako manipulativen in očiten si s svojimi menjavami vzdevkov in napadanjem. Nikoli pa nisi povedal še nič pametnega. Vse kar delaš je da širiš sovraštvo in ga vzpodbujaš. Teslo pač

Za @tudi ne vem

@tudinevem

Najbolj primitivno celo to, da manipulator drugim očita kakšni so sam pa s svojimi očitki sebe pokaže kakšen je.

pipimelkijad, 10.10.2021 ob 22:59

@tudinevem

Najbolj primitivno celo to, da manipulator drugim očita kakšni so sam pa s svojimi očitki sebe pokaže kakšen je.

Daj Darwin, spelji se. Jaz do tebe nisem bila žaljiva. Ti pa si me začel zmerjat in žalit. Tako, da zamisli se nad sabo.

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 23:01

Daj Darwin, spelji se. Jaz do tebe nisem bila žaljiva. Ti pa si me začel zmerjat in žalit. Tako, da zamisli se nad sabo.

Ti si darwinu pisala o pogrevanju hrane in prav ti je odgovoril, saj ni nikjer omenjal pogrevanje hrane in ves citat in tvoj komentar na njegovo pisanje je bil kar nekaj. Tudi sama bi te nekam poslala, če kar nekaj nabijaš v prazno človeku. Spelji se ti kaj pa misliš da si

pipimelkijad, 10.10.2021 ob 23:08

Ti si darwinu pisala o pogrevanju hrane in prav ti je odgovoril, saj ni nikjer omenjal pogrevanje hrane in ves citat in tvoj komentar na njegovo pisanje je bil kar nekaj. Tudi sama bi te nekam poslala, če kar nekaj nabijaš v prazno človeku. Spelji se ti kaj pa misliš da si

Darwin, umiri se. S svojimi izpadi škodiš predvsem sebi.

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 23:14

Darwin, umiri se. S svojimi izpadi škodiš predvsem sebi.

tudi ne vem s svojimi izpadi škodiš predvsem vsem

SVAŠTA

Kolikokrat moram še povedati GOVNU govno vrniti, da bo imel svoje.

Darwin930, 10.10.2021 ob 23:20

Kolikokrat moram še povedati GOVNU govno vrniti, da bo imel svoje.

Na žalost ti je spet uspelo uničiti zanimivo temo.

Ljudje tule smo se kulturno pogovarjali, izmenjevali izkušnje, seveda pa si moral začeti ti z žaljenjem.

Kaj imaš od tega, da uničuješ normalne teme?

Si svojim žaljenjem bolj srečen?

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 23:24

Na žalost ti je spet uspelo uničiti zanimivo temo.

Ljudje tule smo se kulturno pogovarjali, izmenjevali izkušnje, seveda pa si moral začeti ti z žaljenjem.

Kaj imaš od tega, da uničuješ normalne teme?

Si svojim žaljenjem bolj srečen?

Dej pizda manipulatorska odjebi. Si povedalo (( No ja, darwin kot ponavadi. Nesramen, žaljiv, prostaški.))

Od mene ne dobiš nič drugega ko si tako posplošilo, v redu pizda gnila? Praviš, da sem tak ponavadi prav pa dobiš če tako praviš.

Pisala si debiln komentar meni in to takšne stvari in na način, ki bi bralcu dal kazati popolnoma drugo sliko, kar sem pa jaz pisal, zato sem ti napisal manipulator da si in da ODJEBI. Očitno tvoja pismenost šepa, kajti meni ne. Očitno ne samo da imam dokončano OŠ  ampak sem lahko tudi magister za tvojo debilnost.

MRŠ

In ne nisem jst pokvaril teme ampak tisti, ki začne z gnusobo in pa taki kot si ti, ki na butast način drek meša. Še enkrat mrš govno

Darwin, si se pokazal v vsem svojem sijaju.

Jaz sem tebi komentirala vljudno, ti si me napadel. No sedaj pa si se pokazal še v vsem svojem sijaju.

Upam, da se zavedaš, da s svojim žaljenjem kažeš svoj značaj, ne mojega.

To se zavedaj, da ko žališ ljudi, pokažeš kakšen si ti, ne kakšen je tisti, ki ga zmerjaš.

Pa lepo in lahko noč ti želim. Vidim, da je tvoje življenje res žalostno, da je smisel tvojega življenja žaljenje neznancev na monu in uničevanje normalnih tem tu gor. Tako, da naj ti bo noč lahka. Pa imaš seveda ogormno časa in možnsoti, da celo noč zlivaš svojo gnojnico po monu.

Srečno in lahko noč.

tudi ne vem, 10.10.2021 ob 23:35

Darwin, si se pokazal v vsem svojem sijaju.

Jaz sem tebi komentirala vljudno, ti si me napadel. No sedaj pa si se pokazal še v vsem svojem sijaju.

Upam, da se zavedaš, da s svojim žaljenjem kažeš svoj značaj, ne mojega.

To se zavedaj, da ko žališ ljudi, pokažeš kakšen si ti, ne kakšen je tisti, ki ga zmerjaš.

Pa lepo in lahko noč ti želim. Vidim, da je tvoje življenje res žalostno, da je smisel tvojega življenja žaljenje neznancev na monu in uničevanje normalnih tem tu gor. Tako, da naj ti bo noč lahka. Pa imaš seveda ogormno časa in možnsoti, da celo noč zlivaš svojo gnojnico po monu.

Srečno in lahko noč.

Ne hlini lepote in čistosti če je nimaš. Jst se pokažem tak kot sem lahko zelo lep lahko pa prasec če ste vi prasci do mene. Meni se ni potrebno finega ves čas delati. Očitno pa imate nekateri takšno gnusnost da vseeno užalite pa se potem delate lepe. Sem ponavadi vedno prasec po pisanju? Res hinavec ti? Ker dejalo si da sem.

Seveda ni res pa si vseeno to tako povedalo brez slabe vesti in zato si gnus. Mene kažeš prasca a sam/a si prasec/ prascica ki hoče ostati lepa. Nisi lepa nisi lep gnus si. Jst sm lahko prasec in lep in to je celota in resnica in sem večkrat povedal da nisem svetnik. Kajti svetnik med vami ne bi obstal svetnik.

In gnojnico si ti vlilo (pisanje v tem spolu pa ker si ono govno) tako da fack off s tvojo lažnjivo lahko nočjo. Mrš pizda hinavska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close