Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krompir od včeraj

Krompir od včeraj

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin930, 10.10.2021 ob 19:32

Mogoče je pa en folk tako pokvarjen, ker se boji, da bo kdo kaj prihranil, če bo star krompir pojedel in ne bo super potrošniški , kar pripomore k temu, da si izkoriščevalci ne bodo mogli toliko privoščiti, kot sicer.

Pezdetarji gnusni bi še vsak krompir posebej zavili in ga prodajali kot zlato. Nikjer tudi ne piše, da ga ne bodo, ker gnus je vsega gnusnega sposoben.

Ti pa si še večja budala. Tu pa res ni primerjave! Že vidiš morje s Triglava? Tako prizadet, da še v temo s krompirjem mešaš zarote.

Eni znamo vzgojiti lasten krompir. Drugi pa se ozemljujete ?.

Odvisno kako pripravimo krompir. Raje pazimo na vsebino in kuhamo vsak dan kot, da lenobno enkrat v lonec vržemo pet kilogramov krompirja. Osebno v tem ne vidim izkoriščanje, ampak pomanjkanje preudarnosti.

Lahko, če ni bil zavit v folijo in hranjen na sobni temperaturi. Zaradi botulizma. Če pa je bil tako hranjen, potem si pa lahko v faco kot une babe z botoksom.

alieliuli, 10.10.2021 ob 19:55

Lahko, če ni bil zavit v folijo in hranjen na sobni temperaturi. Zaradi botulizma. Če pa je bil tako hranjen, potem si pa lahko v faco kot une babe z botoksom.

A bejž eni pa googlate ?.

Sej vas bo šnelo loh vse rešila, če bote kje hropeneli, he he ?.

Pfuj niti ni dober. Ga pa tudi pridelamo sami in kuhamo vsak dan sveže.

Kemija884, 10.10.2021 ob 19:57

A bejž eni pa googlate ?.

Eni smo to vedeli že dolgo. Pa tudi, če bi guglali, bi bilo vseeno bolje kot nekaj na pamet klamfat.

alieliuli, 10.10.2021 ob 20:02

Eni smo to vedeli že dolgo. Pa tudi, če bi guglali, bi bilo vseeno bolje kot nekaj na pamet klamfat.

Boš že vedelo ja, pametuješ pa vseeno. Še ena glupa baba.

Kemija=Viharni in tvoja vrlina je napad iz nič, kamuflaža pa ne, zato se ne skrivaj.

Kemija884, 10.10.2021 ob 19:45

Ti pa si še večja budala. Tu pa res ni primerjave! Že vidiš morje s Triglava? Tako prizadet, da še v temo s krompirjem mešaš zarote.

Odzvala sem se na nekatere komentarje,ki so bili napisani pred mojim. Da to ne dojemaš in seveda tvoje letno idiotiranje iz dneva v dan še vedno kaže da največja budala si ti sam. Jst sm pa pač cepec, ker se na tvoj bruhanje sploh še odzivam. Kar se mene tiče lahko že crkneš.

Darwin930, 10.10.2021 ob 20:07

Odzvala sem se na nekatere komentarje,ki so bili napisani pred mojim. Da to ne dojemaš in seveda tvoje letno idiotiranje iz dneva v dan še vedno kaže da največja budala si ti sam. Jst sm pa pač cepec, ker se na tvoj bruhanje sploh še odzivam. Kar se mene tiče lahko že crkneš.

Hinavc vedno ponižuje vse, ki mislijo drugače, hkrati se pa dela srčnega.

Navadno ne jemo postanega krompirja. Pripravimo njoke in zamrznemo. Nimamo pa navade ga pogreti.

Kemija884, 10.10.2021 ob 20:15

Hinavc vedno ponižuje vse, ki mislijo drugače, hkrati se pa dela srčnega.

Hinavc si ti. Da se grdo odzovem je le vaša gnusoba dobila svoj odsev.

Kar sejete to žanjete. Sam pa ne sejem gnusobe ampak jo pobiram za vami ter čistim, ko pa to počnem pa se je seveda dotikam tudi sebe mažem.

Jahhhh, 10.10.2021 ob 18:19

CrazY FroG ?, 10.10.2021 ob 18:12

A ti to men al Jahh???ta komad sm js včeraj objavla, svašta!. Lh poveš direktno.

Ja o kemiji vem osnove.. sam se pa strinjam s tabo, da letalo in podmornca nista isto! In stojim za tem kr sm rekla, postan krompir lh povzorči razvoj nevarnih bakterij, klicaj!??

Karkoli postanega lahko povzroči razvoj bakterij, če ni pravilno shranjeno in pogreto. Krompir ni nič posebnega.

Se strinjam. Pravilno shranjen ni problem. Se mi pa zdi, da redko kdo ve, da ga ji dobro pustiti na sobni temperaturi. Ravno zadnjič sem bila pri kolegici na kavici, pa gledan na štedilniku tenstan krompir in ona razlaga, da bo to njen jedu ko pride okoli 11h iz podaljšane smene. To pa se mi zdi že tvegano. Sem jo prepričala, da ga naj postavi v hladilnik in poten dobro pogreje.

Anchyyy, 10.10.2021 ob 20:22

Se strinjam. Pravilno shranjen ni problem. Se mi pa zdi, da redko kdo ve, da ga ji dobro pustiti na sobni temperaturi. Ravno zadnjič sem bila pri kolegici na kavici, pa gledan na štedilniku tenstan krompir in ona razlaga, da bo to njen jedu ko pride okoli 11h iz podaljšane smene. To pa se mi zdi že tvegano. Sem jo prepričala, da ga naj postavi v hladilnik in poten dobro pogreje.

Isti dan?

In vi paničarite? Svašta. Tako, kot je mislila nič ni napačno mislila vaša kolegica. Vi ste neizkušeni in panični po nepotrebnem. Še enkrat SVAŠTA

Sicer vas bi pa verjetno najbolj izučila lahkota v državi in v vašem lastnem domu.

Zakaj meni zdaj težiš? Na sobni temperaturi ni dobro puščati pripravljenega krompirja. Krompir namreč vsebuje ogromno škroba, ki ga naš organizem težje prebavlja, da ne govorimo o vseh mikroorganizmih, ki se razvijejo, če ni pravilno hlajen. Izobrazi se.

Darwin930, 10.10.2021 ob 20:25

Isti dan?

In vi paničarite? Svašta. Tako, kot je mislila nič ni napačno mislila vaša kolegica. Vi ste neizkušeni in panični po nepotrebnem. Še enkrat SVAŠTA

Sicer vas bi pa verjetno najbolj izučila lahkota v državi in v vašem lastnem domu.

Lj Polje. Ne pozabi na PCT.

Ze 50 let jem krompir od vceraj, pa mi nic ni, tudi vsi moji predniki so ga jedli, mama je doma tako kuhala in jaz tudi tako kuham.

Sicer kak pire ni naslednji dan okusen in nerodno ga je pogreti, a ce se ze zgodi, da danes ostane od kosila in se ne poje za vecerjo, ga naslednji dan pogrejem na malo masla in mleka, pa s kaksno omako ga pojemo.

Pomfrija itak ne delamo, prazen gre dobro v promet in ne ostaja, ceprav ga je pa moja mama delala vedno za dva dni, za nedeljo in ponedeljek.

Kuhan v kaksni enoloncnici tudi jemo 2 dni brez tezav.

Edino zamrznem ga pa res ne, ker potem povsem zgubi strukturo in okus.

Kemija884, 10.10.2021 ob 20:40

Lj Polje. Ne pozabi na PCT.

Ne potrebujem. Te lahko pustim pred njihovimi vrati kot vrečo krompirja od včeraj.

ze 50 let, 10.10.2021 ob 20:44

Ze 50 let jem krompir od vceraj, pa mi nic ni, tudi vsi moji predniki so ga jedli, mama je doma tako kuhala in jaz tudi tako kuham.

Sicer kak pire ni naslednji dan okusen in nerodno ga je pogreti, a ce se ze zgodi, da danes ostane od kosila in se ne poje za vecerjo, ga naslednji dan pogrejem na malo masla in mleka, pa s kaksno omako ga pojemo.

Pomfrija itak ne delamo, prazen gre dobro v promet in ne ostaja, ceprav ga je pa moja mama delala vedno za dva dni, za nedeljo in ponedeljek.

Kuhan v kaksni enoloncnici tudi jemo 2 dni brez tezav.

Edino zamrznem ga pa res ne, ker potem povsem zgubi strukturo in okus.

Tako se govori.

Eni pa imajo pač presrano rit in preveč čejev v glavi. Ko bi bila lakota pa bi muhe žrli in to ne od včeraj ampak od predvčerajšnjim.

Darwin930, 10.10.2021 ob 20:44

Ne potrebujem. Te lahko pustim pred njihovimi vrati kot vrečo krompirja od včeraj.

S tabo so celo otroštvo delali kot z vrečo krompirja, zato si še danes neodrasel otrok, ki zgleda kot gnila vreča krompirja, podgane jedo tudi surovega.

Kemija884, 10.10.2021 ob 20:48

S tabo so celo otroštvo delali kot z vrečo krompirja, zato si še danes neodrasel otrok, ki zgleda kot gnila vreča krompirja, podgane jedo tudi surovega.

To je super zate, da od zdaj naprej veš kakega imaš za jesti pa ti bo vse ok. dobr tek štakor

Darwin930, 10.10.2021 ob 20:47

Eni pa imajo pač presrano rit in preveč čejev v glavi. Ko bi bila lakota pa bi muhe žrli in to ne od včeraj ampak od predvčerajšnjim.

Zakaj si nesramen? V otroštvu smo živeli v revščini, pa nismo greli krompirja, bilo ga je tako malo, da nikoli ni ostal. Tudi zdaj imam navado, da kuham na mero, zato tudi zelo redko ostane. Grdo je, da tako pokupčkaš in sodiš. Bi omenila še, da imamo tudi mi domač krompir in ga kalimo sami. Ti pa namiguješ, da smo presrani potrošniki? Res hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close