Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Krompir Cekin

Krompir Cekin

V trgovini kot po reklamah sem zasledila, da ima Cekin že kuhan krompir, pa me zanima ste ga poskusili, je okusen, se ga splača kupit. Mene ne zanima ravno, da ni zdravo in itd. aspekti, ampak me zdaj žene živa radovednost…….

P.s. na lastne oči se videla kako so te vrečke nosili v lokal, sepravi ga uporabljajo v gostinstvu.

Jaz sem vedno mislila,da v gostilnah delajo sami knedelne,dokler nisem videla nekaj ljudi,ki je kupilo veliko vreck.Prodajalka mi je povedala,da so to gostinci.Pa imas domaco hrano! Krompirja ne poznam.Tudi polento lahko kupis ze kuhano.Meni je to cudno.V casu,ko jo popeces ali pogrejes,,je tudi ze kuhana na domacem stedilniku. Lep pozdrav Babi

Res je skurilno kako naš šopajo, ampak kaj ko se jim pustimo…..ha ha ha sami krivi.

p.s. Babi naša Babi je na dopustu, ti pošljem potem recepte za potepačo in ajdovo potico

Hvala lepa,bom pocakala.Zeta moram s cim novim presenetiti.Ta je naravnost nor na naso kuhinjo.Lani v hribih ni mogel verjeti,da ga bo cakal zavitek pra za nas narejen,ko se bo vrnil z vrha v koco.Sploh je nad Slovenijo navdusen. Pozdravcek Babi

Naredi mu Vejo za sladico nekaj postov višje je recept, ti ne bo žal.

Sem se danes pri tvojem postu ze oglasila in cakam odgovor glede testa.Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close