Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Krofi don-donats

Krofi don-donats

Pozdravljeni,

v prejšnjem mesecu je bilo na tem forumu precej govora o krofih, ne najdem pa recepta za don-donats. Recept zanima mojo mami, zato bom hvaležna vsem, ki se mi boste oglasili.

Lep dan,

M.

Hej,kaj lahko opises,kaj je to? So to ameriski krofki z luknjo v sredi in brez marmelade? Ce misliva isto,ti mogoce lehko pomagam. Lp Babi

Kaj dosti se na krofe takšne in drugačne ne spoznam, vem pa, za moj okus so krofi Don donats najboljši. So mehki, dobro pečeni in najslajši, okoli usta smo jih pojedli tam nekje okoli 30.
Tako, pomagala ti nisem nič, sem pa dodala svoje mnenje.

LP, 5-ra

Babi, pomojem misli Missy tiste krofe, ki jih lahko kupiš v vsaki trgovini, so tam pri kruhu. Tisti raznoraznih oblik, ponavadi obliti s čokolado; notri so pa nadevani z vanilijevo kremo, čokoladi, kokosom…
Meni so super ti krofi, recepta pa na žalost nimam.

Missy, če ti kaj pomaga link na tole stran:

Našla sem jo tam, kjer je Silvy poslala link za recepte za kruh iz aparata.
Ne vem pa če je to tisto kar iščeš? Doughnuts so tisti ameriški krofki z luknjo v sredi (če se ne motim) – don donats pa se menda imenuje naša firma, ki dela tiste njami vsemogoče krofke.

LP
d.

Hej! Zato sem vprasala,ker nisem bila sugurna,ali misli tiste iz trgovine ali
prave angloameriske. Moz ima zelo rad te nase kupljene,najraje tiste,ki so pakirani po stirje majhni,kjer se marmelada vidi ;dva z marelicno in dva s temnejso. Baje niso cvrti,ampak peceni. res ne vem,so pa dobri.

V Angliji so povsod samo taki z luknjo.
Luknja se pa naredi tako,da vzhajano testo razvaljas,izrezes krogce in v sredo krogca das kazalec in vrtis. Luknja nastane, kot bi caral.To dela vnuk. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close