Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krk,šilo

krk,šilo

a mi zna kdo kaj napisat o tem kraju, o plažah, kaj se kaj dogaja, kaj se da še pogledat razen morja, je to velik kraj, majhen, ga hitro prehodiš, je senca na plaži,

mi gremo konec avgusta tja na dopust, nismo še bili, pa sem sicer že malo gledala po netu, pa me zanimajo še vaše izkušnje

aja, kakšne so pa kaj cene trenutno hrane v trgovini, v restavraciji npr. pica koliko stane,

aja, kakšna a se da plačat z evri?

koliko pa stane prehod čez most?

hvala za odgovore, pa brez nesramnosti, naj odgovorijo tisti, ki o zgoraj navedenem kaj vedo.

Hvala za kulturni dialog

imaš srečo, da je večina zoprnic že na dopustu.
aja, Plačuješ s kamenčki in kako prebodeno gumo,
aja, cene so odvisno kje kupuješ in kaj kupuješ
aja,
a sploh veš kako se imenuje vaš hotel oz. apartma ali ti tudi to me povemo?

– šilo na poznam
– cene so cca enake kot pri nas (pica je od 30 kun pa naprej)
– menjaj euro v kune, pa boš lahko plačevala vsepovsod
– prehod čez most na otok je 18 €, z otoka pa je zastonj

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Mi smo bili malo naprej v avtokampu Škrila, tako da vašega kampa ne poznam. Za plačevanje zamenjaj evre v kune. Pice, tako kot je napisala od 30 kun naprej, pivo 0.5l od 13 kun naprej, kava okrog 10 kun.
Prevoz čez most Krk je 30 kun.

joj, napaka… prevoz čez most stane 18 kun….

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

joj, napaka…cofka se je prijavila pod GOSPOD:)))

Gospod je torej gospa…lalala…

Mi hodimo tja že ohoho let. Mostnina znaša 4,5 €, oz. 30 kun, kot je napisala predhodnica. Plaža v Šilu je betonska, mivka, naravna(kot jo je ustvarila narava), v kampu tudi drobni kamenčki. Kraj je manjši, dopustniški, meni zelo ustreza, ker je dokaj miren, to na dopustu potrebujem. Za cene v restavraciji bi težko napisala, ker se ne spomnim, ni pa pretitrano. V trgovini malce dražje, ni velike izbire (glede na na naše Spare, Mercatorje, Hoferje….). Skratka meni je všeč.

Napaka, cofka se ni nič prijavila kot GOSPOD! Jaz sem napisala, da je mostnina 30 kun.
GOSPOD je pa zgoraj napisal da je mostnina 18€, pa se je kasneje popravil, da je 18 kun- kar je pa spet napačno!

Ravno vrnili smo se od tam. Mostnina znaša 30kun (povratna, se pravi v obe smeri), cestnina za tisto malo avtoceste do Reke pa 5 kun. Nam je bilo super, plaž je več, bolj majhne, vendar imaš mivko ali pa kamenčke. Tud za otroke je super. Mesto šilo je bolj majhno, je pa razpotegnjeno ob obali, tako da imaš kar fajn za sprehode, kolesarjenje , rolanje, itd…Cene v trgovini so podobne kot pri nas, pa tudi v gostilnah ni bistvene razlike. Zvečer se lahko zapelješ v mesto Krk, Baško ali Malinsko, na vsako stran imaš od 20 do 30 minut vožnje. Mi smo se hodili kopat v avtokamp Tiha, bili pa smo v apartmaju pet minut stran. Nam je bilo o.k., prav prijetna sprememba od vseh all inclusive in eksotične vročine:))

kot prvo: GOSPOD je gospod z jajci.
kot drugo: a še obstaja še kakšen drug most na otok KRK. Ker jaz sem plačal v nedeljo 18 kun za mostnino. In to samo v eno smer. Peljal sem se pa z avtom. Zdaj pa resd ne vem od kje vam 30 kun pa še to povratna.

GOSPOD, na Krk obstaja samo 1 most. Mi smo šli 17. julija in plačali za osebni avto 30 kun. Plačaš pa samo, ko greš na otok, nazaj nič.
Ne vem, zakaj ste plačali 18 kun, sem šla pogledat na stran AMZS, pa je tudi tam napisano 30 kun.

Pravkar smo se vrnili s Šila. Bilo namje blazno všeč, cene v gostilnah približno enake kot pri nas. Imajo dve trgovini, kakšnih 6 gostiln, plažo za vse okuse, potapljaški center, vodni taxi vsako uro do Crikvenice (50 kun povrata karta za osebo), 2 turistični agenciji, pekarno. Most na Krk stane 30 kun, v obe smeri.
Je pa bolje, da menjaš eure v kune in plačuješ s kunami.
Imeli smo fantastičen apartma in drugo leto zagotovo gremo spet v Šilo.

V kateri apartma pa greste vi?

No men se zdi Šilo bolj vas kot mesto. Sicer luštno, mirno, ampak nič posebnega.Sicer je pa res kamorkoli greste na izlet, nebo daleč. Men je zenimivo pogledat Vrbnik, tud ena luštna vasica, par hiš, ampak je enkaj posebnega…

Ali lahko poveste, v katerem apartmaju ste bili? Koliko je do plaže?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close